kleur vloerkleed

 welke kleur vloerkleed voor het huis ? Om jou interieur te vervullen is een vloerkleed onmisbaar. Maar wat voor vloerkleed moet je nou kiezen. Als eerst is de kleur belangrijk. Elke interieur heeft een kleur code of het is beter om een kleur code te hebben. Je kan er maar van alle kleuren gebruiken maar hoe zorg je ervoor dat het een eye-catsching wordt?

Designers zijn van mening dat je maximaal drie kleuren moet met elkaar combineren en deze moeten bij elkaar passen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor natuurlijke kleuren en combineren van grijs bankstel met een beige vloerkleed.  

Rood vloerkleden

Een rood vloerkleed dan huis meer belichten. Dat zorgt voor een fraaie uitstalling van het interieur. Niet voor niks wordt altijd gebruikt gemaakt van rode loper want dat geeft een luxe uitstraling.

Shop rode vloerkleden

Beige vloerkleden

Gebruik een beige vloerkleed om het interieur wat neutraler te maken. Of wanneer je meerder kleuren al in huis hebt dan zoek je beter naar een witte, beige, cream vloerkleed.

Shop beige vloerkleed

Blauw vloerkleden

Blauw is rustgevend, van koningsblauw tot lichtblauw is deze kleur prima te combineren met de meeste kleuren. Denk bijvoorbeeld aan grijs.

Shop blauwe vloerkleden

Geel goud vloerkleden

Gele of goud vloerkleden maken de ruimte wat groter. Deze zijn prima te mixen met donkere kleuren. Als je donkere bankstel hebt en een gele of goud tapijt dat geeft de woonkamer een luxe uitstraling.

Shop gele vloerkleden

Shop goud vloerkleden

Zwarte vloerkleden

Is de interieur zwart en wit? Dan kan een zwart vloerkleed de woonkamer prima vervullen met een witte bank en een zwart en witte schilderij. Meer hoef niet en zo simpel kan het zijn.

Shop zwarte vloerkleden

Groene vloerkleden

Als je wil het gevoel van natuur binnen het huis halen dan kies je voor een groen tapijt. Het voelt als of je op het gras kijkt.

Shop groene vloerkleden

Oranje vloerkleden

Typisch Nederlands. Oranje de kleuren waar wij allemaal van houden. Kleur van onze land en symbool van

Shop oranje vloerkleden

Roze vloerkleden

Roze kleur kan ook prima toegepast worden in de woon- en slaapkamer. Roze is een zachte kleur wat inderdaad rustgevend is.

Shop roze vloerkleden

Grijze vloerkleden  

 Een grijs vloerkleed zorgt voor een naturelle kleursamenstelling. Grijzen vloerkleden zijn ook minder opvallen voor de vlekken en vuil. Haal een grijs tapijt in huis en je zult verbaasd worden van de uitstraling.

Shop grijze vloerkleden

Bekijk alle maten vloerkleden hier.