Zie de reden waarom onze klanten terugkomen

Succesverhalen en Klantrecensies

F

F.De Jong

4/5

Heel blij met onze aankoop!

2024-02-22

L

Loes van Dijk

5/5

Prachtig tapijt Snelle levering

2024-02-21

F

Familie Van den Broeck

4/5

Geweldige service van Tapijtenkelim.nl! We waren verrast dat de levering naar België kosteloos en gratis was. Het tapijt dat we ontvingen is echt heel mooi en past perfect in onze woonkamer. De hele familie is er blij mee. Top ervaring van begin tot eind!

2024-02-18

E

E. de Boer

5/5

Snelle levering en het tapijt kwam in perfecte staat aan waarvoor mijn dank.

2024-02-18

F

Frans Verdonk

5/5

Mooi b keus tapijt gekocht. Snel geleverd.

2024-02-15

S

Samir El Ghazi

4/5

Mooie nain tapijt

2024-02-15

A

Aliya Kovač

3/5

Super!!!

2024-02-14

A

Ali Reza Mahmoudi

0/5

Echt balen, mijn tapijt kwam te laat door de bezorgdienst! De webshop deed zijn best, maar wat een ellende met die levering. Niet hun fout, maar toch erg vervelend!

2024-02-07

E

E.d.W.

4/5

Goed.

2024-02-13

T

Tom van der Heijden

5/5

Prachtig design, uitstekende kwaliteit. Snelle levering, top service. Heel tevreden met mijn nieuw Ziegler tapijt.

2024-02-11

Onze Garanties

Wij beloven topkwaliteit, de beste prijs, en echte handgemaakte tapijten. Hier is wat je van ons kunt verwachten.

Authenticiteitsgarantie

Wij garanderen de authenticiteit van elk Perzisch tapijt in onze collectie. Onze rechtstreekse import zorgt ervoor dat je een origineel handgemaakt kunstwerk ontvangt, geweven met traditionele technieken en gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Elk tapijt komt met een certificaat van echtheid en paspoort, zodat je met vertrouwen kunt investeren.

Kwaliteitszekerheid

Kwaliteit is de kern van onze belofte. Wij selecteren alleen de beste Perzische tapijten, gemaakt met superieure vakmanschap die generaties lang meegaan. Onze kwaliteitszekerheid garandeert dat elk tapijt dat je bij ons kiest, voldoet aan strenge kwaliteitsnormen en klaar is voor jarenlang woonplezier.

Prijsbelofte

Door rechtstreeks import, zorgen we dat onze Perzische tapijten niet alleen topkwaliteit zijn, maar ook scherp geprijsd zijn. Geen extra kosten door tussenpersonen en wij garanderen dat deze kwaliteit tapijten nergens goedkoper worden aangeboden. Onze tapijten vind je uitsluitend bij ons, in de webshop of in de showroom.

Feiten   en cijfers!

De cijfers achter ons succes

7000

+
KLANTEN GEHOLPEN
Meer dan 7000 klanten hebben de kwaliteit onze tapijten ervaren.

1100

+
Reviews
Ruim 1100 keer 'dankjewel' van klanten die blij zijn met hun tapijt en de tijd namen om dat te vertellen.

98

%
Tevreden klanten
Bijna iedereen wordt blij van ons: 98% van de klanten is dik tevreden. En we gaan door tot iedereen een glimlach heeft.

Laat Jouw  Tapijt Zien!

Laat het kunstwerk dat schittert in jouw thuis zien en inspireer anderen met jouw unieke stijl

Erik

5/5

Super tevreden met onze Tabriz vloerkleed en de levering was razendsnel!

2024-01-06

L

Lotte van Dijk

5/5

Online een tapijt bestellen was verrassend makkelijk! En het ziet er nog mooier uit in het echt.

2023-09-27

Egbertus van Munster

5/5

Wat zijn wij super geholpen door Pooya in zijn showroom in Bleiswijk! Het personeel is heel warm en persoonlijk en ze voelen feilloos aan wat je voor ogen hebt. De maatvoering wordt heel nauwkeurig berekend en Pooya heeft hele uitgebreide kennis over alles in zijn collectie. Hij geeft een eerlijk advies en is bovenal erg lief!

2023-03-11

Suzan Nieuwenhuijs

5/5

Pakket was per ongeluk bij het verkeerde adres aangekomen. Telefoontje gepleegd en alles was snel opgelost!

2022-08-28

Reza

5/5

Geweldig vloerkleed aangekocht. Nog beter dan ik had verwacht. Ik ben gigantisch tevreden!

2022-08-16

J

J.Kiel

5/5

Mooi tapijt. Verkoper ook zeer professioneel

2022-08-12

F

Fatih van Duijnhoven

5/5

Hij is precies zoals ik had verwacht. Snelle verzending en de transactie was over het algemeen goed

2022-07-30

S

Shelley van Stralen

5/5

Het Bidjar tapijt past heel goed bij onze Scandinavisch interieur. Warme en levendige kleuren.

2022-07-26

E

Erwin Baaij

5/5

Echt een prachtig Kerman tapijt met zeer veel mooie details. Je ziet  bloemen en vele prachtige kleuren. Ik ben echt betoverd.

2022-06-10

M

Michel Hazenberg

5/5

Zeer blij met dit tapijt. Natuurlijke kleuren die een beetje afwijken van de foto. Pakket snel aangekomen.

2022-06-07

M

M.Schinkel

5/5

Mooi tapijt met mooie kleuren. Professioneel verkoper, bedankt.

2022-06-03

L

L. van der Ham

5/5

Inmiddels tweede tapijt bij tapijenkelim.nl gekocht. Ben tevreden, echt prachtig fijne Nain met zijde.

2022-05-22

F

Fam. van der Vlugt

5/5

Heel blij met ons tapijt. Meer dan tevreden over de service, zelfde dag als bestelling thuisbezorgd.

2024-02-07

Klanten  Aan Het Woord!!

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over hun ervaringen met onze producten en diensten.



J

Janette

5/5

ruim 25 jaar geleden 2 tapijten gekocht in Marokko die ik nu graag wil verkopen. Na het sturen van foto's kreeg ik een eerlijk en duidelijk advies. Fijn om zo geholpen te worden, snelle reactie! Nog hartelijk bedankt!

2021-03-22

Paul van der Zijde

5/5

I did not buy a carpet, I had a special information problem and asked for advice in which it was already certain in advance that I would not buy a carpet. I received that selfless advice and it helped me further. That is what is called “Heart for the business and your profession”, thank you very much again Paul, Zoetermeer Netherlands

2021-03-10

L

Lens

5/5

Snelle levering en goed verpakt. Serious verkoper en betrouwbaar, aanrader.

2022-08-30

Wilma van der Griend

5/5

Very friendly and swift communication.

2021-03-04

G

Gerdaklant

5/5

Snelle service, belde nog even of het adres klopte. Ben heel tevreden alles netjes afgeleverd en een mooie duidelijke website.

2022-01-06

M

Mia Smeenk

5/5

Super blij met tapijt, staat heel erg mooi, goede service, prettig geholpen, aanrader.

2023-01-16

S

Stefanie Geers

3/5

jammer dat de post niet van tevoren belde. Ik was net even weg toen ze langs kwamen. Gelukkig lieten ze een bericht achter en UPS bracht het pakket volgende dag weer. Alles is uiteindelijk goed gekomen!

2023-09-27

A

Annelien van Beurden

5/5

Prima item. Snelle levering. Goede foto’s

2022-10-22

I

Isa Broers

5/5

Tapijt is perfect staat gearriveerd. In het echt is hij bijna even mooi als op de foto. Hij voelt ook lekker aan

2022-11-27

Inna R

5/5

I am very happy with our new carpets from TapijtenKelim.nl Personal service, huge range of options for different taste and budgets. Guys are very helpful and professional! Thank you very much!

2021-12-07

Inna R
Web Developing

5/5

I am very happy with our new carpets from TapijtenKelim.nl Personal service, huge range of options for different taste and budgets. Guys are very helpful and professional! Thank you very much!

2 years ago

Paul van der Zijde
Web Developing

5/5

I did not buy a carpet, I had a special information problem and asked for advice in which it was already certain in advance that I would not buy a carpet. I received that selfless advice and it helped me further. That is what is called “Heart for the business and your profession”, thank you very much again Paul, Zoetermeer Netherlands

2 years ago

Arnold Lombarts
Web Developing

5/5

I asked for advice for 3 Persian carpets i was going to sell. I was helped very friendly and quick. Great service!!!

2 years ago

Wilma van der Griend
Web Developing

5/5

Very friendly and swift communication.

2 years ago

Jacqueline Noordam
Web Developing

5/5

Bought a beautiful carpet and we received great help! Everything very pure and pleasant. We received a passport stating where the carpet was made, by whom and even how long it took. Pure handicraft. The carpet we selected was not new and quite discolored on 2 corners, but we are very happy with this Oriental Pearl full of history in our living room!

2 weeks ago


J

Nic. van der Noll

5/5

keurig! En een mooi tapijt.

2022-11-19

J

C Vos

5/5

Zeer tevreden mooi tapijt en een snelle levering

2021-11-27

J

Harrie Henkes

5/5

goede en snelle reactie ontvangen na enkele vragen.

2021-12-31

J

Jane

5/5

Snelle levering. Product klopt met de omschrijving. Klant vriendelijk

2021-12-16

J

Ed

5/5

Goede webshop

2022-01-02

J

Klant

5/5

Mooi tapijt ontvangen, als verwacht en aangegeven op de site. Snel en correct geleverd.

2022-01-04

J

Gerdaklant

5/5

Snelle service, belde nog even of het adres klopte. Ben heel tevreden alles netjes afgeleverd en een mooie duidelijke website.

2022-01-06

J

R.Rijnbeek

5/5

Een klantvriendelijke benadering: geduld, een goede uitleg, Kwalitatief mooie tapijten.

2022-03-06

J

L.K

5/5

Goed geholpen in de showroom en een mooi tapijt kunnen uitkiezen. Bedankt.

2022-07-22

J

Lens

5/5

Snelle levering en goed verpakt. Serious verkoper en betrouwbaar, aanrader.

2022-08-30

J

Siebren Dijkman

5/5

Tapijt is perfect en komt overeen met de foto’s. Ook snelle verzending.

2022-09-29

J

Annelien van Beurden

5/5

Prima item. Snelle levering. Goede foto’s

2022-10-22



Projecten waar wij  trots op zijn!

Wij zijn trots om onze tapijten te zien stralen op bekende plekken

Coca cola gebouw Rotterdam

Ondernemerslounge RTLZ

Skybox amsterdam

Teylers museum haarlem

Een aankoop voor een  leven lang genieten!

Ontdek de collectie en vind het tapijt dat bij jou past.

Doorgaan met winkelen

Deel jouw   Ervaring!


Contactinformatie

Review Policy

Wij verzamelen reviews via de volgende derde partijen: