Reparatie van Perzische, Oosterse Tapijten en Kelims

Wij begrijpen het belang van deskundige reparatie om de authenticiteit en levensduur van je Perzische, Oosterse tapijten en Kelims te behouden. Onze zorgvuldige benadering garandeert dat elk tapijt zijn waarde en oorspronkelijke schoonheid behoudt.

Onze Reparatiediensten

Onze reparatiediensten variëren van bijknopen, bijweven, herstellen van randen en franjes, tot kleurenherstel, rekken en recht maken. We bieden ook vlekverwijdering, mottenbehandeling, evenals herstel van water-, brand- of rookschade en meer. Je kunt op ons vertrouwen dat elk tapijt individueel beoordeeld wordt om de meest geschikte behandeling te bepalen, zodat je kostbare bezit in onberispelijke staat blijft.

Laat je tapijt of kelim weer stralen.

De kosten voor reparatie variëren afhankelijk van de aard en omvang van de schade. Wij bieden een vrijblijvend offerte aan om samen de benodigde reparaties en de kosten te bespreken.
Heeft je tapijt of kelim te lijden gehad onder schade of slijtage? Laat ons helpen om het weer in zijn oorspronkelijke staat te herstellen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend offerte. Bel ons op of stuur een email.

Contactinformatie