Onderhoud van Perzische Tapijten: Eenvoudiger dan je Denkt

Heb je een oogje op een prachtig Perzisch tapijt of ben je de trotse eigenaar van zo’n kunstwerk? Dan vraag je je vast af hoe je het best zorgt voor deze prachtige aanwinst. Het goede nieuws is: het onderhoud van een Perzisch tapijt is verrassend eenvoudig!

 

Regelmatig Stofzuigen

Het regelmatig stofzuigen van je tapijt is de sleutel tot het behoud van zijn schoonheid en levensduur. Stof en vuil kunnen zich ophopen in de vezels, maar door regelmatig te stofzuigen houd je je tapijt fris en schoon.

 

Snel Handelen bij Vlekken

Het leven zit vol verrassingen, zoals gemorste koffie of wijn. Geen zorgen, de meeste vlekken op je Perzisch tapijt zijn wateroplosbaar en kunnen snel aangepakt worden. We hebben een handige video gemaakt waarin we laten zien hoe je eenvoudig en effectief vlekken zelf kunt verwijderen. (in het Engels)

 

Andere Ongelukjes? Geen Probleem!

Ongelukjes als make-upvlekken, kaarsvet of kauwgum? Ook die kun je vaak zelf aanpakken. Maar soms heb je professionele hulp nodig. Daarvoor staan wij voor je klaar! Of het nu gaat om een grondige reiniging of advies, wij helpen je graag.

Professionele Reiniging voor je Tapijt

Voor diepgaande en professionele reiniging ben je bij ons aan het juiste adres. We hanteren een tarief van 35 euro per vierkante meter, een prijs die garant staat voor zorgvuldige en deskundige behandeling van je tapijt.

 

Kortom, het onderhouden van een Perzisch tapijt is eenvoudiger dan je denkt. Met een beetje zorg en aandacht blijft je tapijt jarenlang een blikvanger in je interieur. Heb je hulp nodig of ben je geïnteresseerd in onze reinigingsdiensten? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om je te helpen en je Perzische tapijt in topconditie te houden!