Voor een Perzisch, oosters, vintage of antiek tapijt bent u bij ons op het juiste adres. Niet alleen omdat we uitstekende kwaliteit leveren, maar ook omdat we weten waar we het over hebben. Het ontbreekt ons niet aan kennis, ervaring en expertise.

Wie zijn wij ?

Wij zijn Toma en Pooya en wij verkopen al jaren Perzische en Oosterse tapijten met passie en liefde. Alle onze tapijten en kleden komen rechtstreeks uit de oosterse landen zonder tussen personen. Dat is onze kracht om de tapijten tegen scherpste prijzen te kunnen aanbieden.  

Deze tapijten worden gemaakt van hoogwaardige materialen, met zorg samengesteld en verzamelt van over de hele wereld. Voor de tapijten die wij inkopen gaan wij op zoek in de oude dorpjes en grote steden in het Midden-Oosten. Pas zodra we gevonden hebben wat we zochten, is de missie voor ons geslaagd! Zo bezitten we over de meest bijzondere, exclusieve en antieke tapijten.

Wat hebben wij te bieden?

Ons passie, ervaring en kennis ligt in uw voordeel. Zo kunnen wij u helpen met al uw vragen en kunnen wij u verzekeren dat u een waardevol, bijzonder exemplaar in uw handen hebt. Daarnaast heeft u ruime keuze uit ons diverse assortiment. U kunt uw leven lang genieten van de schoonheid, detail en exclusiviteit van het tapijt dat u bij ons koopt!

Misschien bent u op zoek naar een specifiek tapijt of hebt u nog geen idee wat bij u past. Wij helpen u graag. U kunt bij ons kiezen uit oosterse, antieke, kelim of zelfs vintage tapijten. Onze uitgebreide verzameling van tapijten biedt u een ruime keuze in soorten, maten en prijzen. We hebben van alles in huis: van zeldzame exclusieve tapijten tot goedkopere tapijten, die voor een ieder betaalbaar is. U kunt gaan voor antieke parelstukken of moderne wollen tapijten die zacht onder uw voeten liggen.

Wat u ook kiest bij Tapijtenkelim hebt u gegarandeerd de beste prijs/kwaliteit verhouding. Dit kunnen wij u beloven omdat we een groothandel zijn en zelf in- en verkopen. We beschikken over veel kennis en ervaring waardoor wij een eerlijk prijs vragen voor onze tapijten. Mocht er toch iets mis zijn met uw tapijt dan herstellen wij hem kosteloos of mag u hem inruilen.

Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag!