Wie zijn wij?

Maak kennis met Tamara uit Moldavie en Pooya uit Iran (voormalige Perzië): partners in Perzische tapijten en in het leven. Ze hebben elkaar gevonden in hun liefde voor oosterse tapijten en voor elkaar
Pooya’s moeder was tapijtknoopster en zodoende groeide Pooya op tussen de tapijten. Naast tapijten heeft hij ook een grote passie voor duurzaamheid en omdat Perzische tapijten wel 100 jaar meegaan, is het zijn levenswerk geworden om huishoudens te laten genieten van deze prachtige kunstwerken.

Al jaren maken we mensen blij met prachtige, duurzame kunstwerken die een leven lang meegaan. Elk jaar reizen we naar het Oosten om in historische dorpen te zoeken naar de meest unieke tapijten. Wij beschouwen onze missie pas als geslaagd als we hebben gevonden wat we zochten! Daardoor bezitten we de meest bijzondere, exclusieve en waardevolle tapijten.

Omdat we rechtstreeks kopen van de knopers, kunnen we jou een eerlijke prijs bieden. Daarnaast steunen we op die manier de lokale economie, aangezien vaak hele families aan één tapijt werken. Op die manier krijg je een exclusief hoogwaardig tapijt, waar geen twee dezelfde exemplaren van bestaan.

Grootste assortiment oosterse tapijten


Ben je op zoek naar iets specifieks of weet je nog niet helemaal wat bij je past? Jouw zoektocht is voor ons een avontuur. Wij vinden het geweldig als je ons meeneemt op je zoektocht en zullen niet stoppen voor we de perfecte match gevonden hebben.

Onze showroom is een ware schatkist, je vindt er zeldzame exclusieve tapijten, maar ook goedkopere tapijten voor mensen met een kleiner budget. We hebben de keuze uit oosterse, kelim, antieke en zelfs vintage tapijten, in alle categorieën. Al onze tapijten variëren van prijsklasse, zodat je met iedere portemonnee wel een passend stuk vindt.

We maken het je graag makkelijk


Je kunt je tapijt uitkiezen in onze webshop en het gratis laten thuisbezorgen. Kom je liever langs? Je bent van harte welkom in onze showroom. Daarna kun je tot 30 dagen de tijd nemen om te bedenken of het tapijt je bevalt, en zo niet, gebruik dan het bijgeleverde retourlabel.

Op zoek naar jouw perfecte match


Dus waar wacht je nog op? Laat je zintuigen prikkelen met prachtige kleuren, ingewikkelde patronen en luxe materialen die jarenlang meegaan. Met een oosters tapijt haal je een stukje cultuur in huis en je zult er gegarandeerd verliefd op raken.