FAQs

veelgestelde vragen:

Bij ons is zowel de verzending als het retourneren volledig kosteloos. Je hebt 30 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren zonder opgave van reden, zonder extra kosten. Zo kies je zorgenloos.

Je ontvangt een trackingcode per mail om de bestelling te volgen. We verzenden met UPS, en je kunt zelfs het leveringstijdstip aangeven. Bij afwezigheid probeert UPS het pakket opnieuw te leveren of kun je het zelf ophalen.

Elke bestelling wordt met zorg in gerecyclede materialen verpakt en compact verzonden. We vouwen de handgeknoopte tapijten op, wat geen probleem is voor tapijten gemaakt van natuurlijke materialen.

Meld je retour binnen 30 dagen aan, stuur het tapijt in originele staat terug met ons verzendlabel, en wij regelen de rest.lees hier verder over herroepen.

Je tapijt komt met een 5-jarige garantie die eventuele fabricage- en materiaaldefecten dekt, als bewijs van onze toewijding aan kwaliteit.lees meer over de garantievoorwaarden.

Nee, het onderhouden van je Perzisch tapijt is makkelijker dan je denkt. Regelmatig stofzuigen en vlekken direct behandelen houden je tapijt in topconditie. Voor meer informatie over eenvoudige onderhoudstips en professionele reinigingsopties, lees ons artikel: "Onderhoud van Perzische Tapijten: Eenvoudiger dan je Denkt".. Wij reinigen je tapijten professioneel voor slechts €35 per vierkante meter.

Een authentiek Perzisch tapijt herken je aan de handgeknoopte constructie en de subtiele imperfecties die elk tapijt uniek maken. Voor een uitgebreide uitleg over het herkennen van een authentiek Perzisch tapijt, verwijzen we je naar het artikel "Perzische tapijten herkennen, doe je zo".

De prijs van een Perzisch tapijt wordt vooral bepaald door de knoopdichtheid, een indicatie van vakmanschap en kwaliteit. Ontdek de details in ons artikel over het belang van knoopdichtheid.

Tapijtenkelim.nl is een specialist in authentieke Perzische tapijten en kelims, die rechtstreeks vanuit ons familiebedrijf naar jouw huis worden gebracht. Met een rijke geschiedenis en een passie voor kwaliteit, streven we ernaar om unieke en tijdloze stukken aan te bieden die generaties lang meegaan.

Tapijt' staat voor met de hand geknoopte vloerkleden, vaak hoogpolig en dik, terwijl 'kelim', afkomstig van het Perzische ‘gellim’, platgeweven en dunner is. Beide vormen traditionele Perzische vloerbedekkingen, elk met een unieke stijl en vakmanschap.

Onze roots liggen in het in 1931 opgerichte familiebedrijf Arjomandy Carpet in Kerman. Sindsdien hebben onze tapijten de wereld veroverd en sinds 2018 bieden we deze prachtige stukken rechtstreeks aan in Nederland via Tapijtenkelim.nl.

Onze unieke positie in de markt komt voort uit jarenlange relaties met ambachtslieden en onze directe import, waardoor we topkwaliteit tapijten kunnen leveren tegen de meest concurrerende prijzen, zonder tussenpersonen. Onze toewijding aan kwaliteit en authenticiteit onderscheidt ons in de branche.

Wij bieden uitsluitend authentieke, handgemaakte Perzische tapijten en kelims, vervaardigd met natuurlijke materialen en traditionele technieken.

Ja, Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Bij Tapijtenkelim.nl doen we ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met je aankoop en onze service. Als je toch een klacht hebt, Voor het indienen van een klacht en gedetailleerde informatie over onze klachtenprocedure, verwijzen we je graag door naar onze klachtenprocedure pagina. Hier vind je alle stappen en contactgegevens om je klacht bij ons kenbaar te maken.