Herroepingstermijn

We willen dat je helemaal blij bent met je aankoop bij Tapijtenkelim.nl. Daarom geven we je graag alle informatie over ons herroepingsbeleid, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

 

Wettelijke Herroepingstermijn:

Je hebt volgens de wet het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, de overeenkomst te herroepen. Deze termijn verstrijkt 14 dagen na de dag dat jij, of een door jou aangewezen derde die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt.

 

Om je herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons een duidelijke verklaring sturen (bijvoorbeeld schriftelijk per post, fax of e-mail). Je kunt hiervoor gebruikmaken van het [Europees modelformulier voor herroeping](https://www.thuiswinkel.org/data/uploads/reglementen/Modelformulier_voor_herroeping.docx), maar dat is niet verplicht. Het is voldoende om je mededeling over het uitoefenen van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

 

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

 

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

 

Gevolgen van Herroeping:

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten onverwijld en uiterlijk binnen 14 dagen terug. We betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je anders hebt aangegeven. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor deze terugbetaling. We wachten met terugbetaling tot we de goederen terug hebben ontvangen, of totdat je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggestuurd, afhankelijk van welk moment eerst valt.

 

Ons Uitgebreide Beleid:

Bij Tapijtenkelim.nl verlengen we de herroepingstermijn naar 30 dagen. We hopen dat deze extra tijd je de gelegenheid geeft om het product goed in je ruimte te bekijken en te beoordelen. Mocht je besluiten het product te retourneren, dan zorgen wij voor een kosteloze retourzending. Neem gewoon contact met ons op, en we helpen je met het proces.

 

Ons retouradres is; Facetlaan 49, 2665 NR, Bleiswijk. Mocht er meer dan één retouradres zijn, neem dan contact met ons op voor het juiste adres.

 

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen. We staan voor je klaar!