Welke prijsklasse zoek je
12 Resultaten

Geel

Ontdek wat authentieke Perzische tapijten bijzonder maakt.

Meer informatie
    Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Ben jij op zoek naar een geel vloerkleed of tapijt om je interieur een nieuwe boost te geven? In dat geval kan een prachtig handgeknoopt tapijt je interieur een leuke boost geven. Een tapijt kent namelijk veel voordelen en in dit artikel zullen we daar verder op in gaan. Want waarom zou je een Perzisch geel tapijt aanschaffen en niet een ander soort tapijt  Deze vraag en nog veel meer vragen zullen worden beantwoord in dit artikel.

De kracht van een oosters tapijt geel

Een tapijt geeft gelijk een nieuwe swing aan je interieur. In veel gevallen is het zo dat mensen hun huidige interieur beu zijn. Je wil dan dat je woning een andere uitstraling krijgt  Wanneer mensen op visite komen, krijgen ze dan een hele andere indruk van je woning. Maar een gehele verandering van interieur kan natuurlijk flink aan de prijs zijn. Dan zou je bijvoorbeeld een nieuwe bank moeten aanschaffen, een nieuwe vloer en ga zo maar verder. Dit is al met al best prijzig en ook tamelijk zonde te noemen, zeker wanneer deze meubels nog gewoon in een goede staat verkeren. In die situaties kun je er dus ook voor kiezen om een tapijt aan te schaffen. Het voordeel is dat je dan weinig hoeft te veranderen aan je interieur, maar tegelijkertijd je interieur een heel andere boost kunt geven. Dat is dan ook een belangrijke kracht van een oosters kleed. En zeker een geel vloerkleed kan dan zeer mooi zijn. Deze past namelijk bij verschillende soorten stijlen.

Een okertapijt tapijt geel prachtig en  functioneel

Hierboven hebben we het vooral gehad over de kracht van een tapijt op je interieur. Daar komt nog bovenop dat een Perzisch tapijt ook nog eens zeer functioneel kan zijn. Een tapijt kun je bijvoorbeeld in de woonkamer leggen. Het brengt dan gelijk een gezellige sfeer teweeg. Bovendien komt de ruimte zachter over en dat is ook goed voor het humeur. In de winter kan een vloer heel koud worden. Misschien heb jij bijvoorbeeld een tegelvloer. Dit is, zeker in de winter, heel erg fris en in die situaties kan het dus ook zeker aan te raden zijn om daar een geel kleed neer te leggen. Zo kun je heerlijk een film kijken, terwijl je profiteert van lekker warme voeten. Een okergeel vloerkleed is om die reden dus ook een echte aanrader te noemen. Dat kan een zijde vloerkleed zijn of een modern tapijt.

Een uniek tapijt

Natuurlijk zijn er zeer veel verschillende soorten tapijten in de omloop. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een tapijt te kopen bij een grote winkelgigant. Het punt is echter dat de kans klein is dat je dan een uniek tapijt hebt. Deze worden namelijk in grote getale geproduceerd, met als nadeel dat ze niet uniek zijn. Met een Perzisch tapijt weet je zeker dat je iets unieks in huis haalt. Een Perzisch tapijt heeft namelijk meerdere voordelen tegenover andere tapijten. Allereerst wordt er altijd gebruikgemaakt van een bijzondere kleurstructuur. Hiermee kun je dus echt een mooi en uniek geel tapijt in huis halen. De tapijten kennen verschillende contouren en de kleuren gaan op een natuurlijke manier in elkaar over. Broer van een geel vloerkleed en een vloerkleed oranje.

Uitstekende kwaliteit

De Perzische tapijten zijn allemaal met de hand vervaardigd, wat dan ook weer als voordeel met zich meebrengt dat de kwaliteit uitstekend is. Het is namelijk de nachtmerrie van iedereen: je hebt een mooi tapijt gekocht, maar na verloop van tijd blijkt dat het tapijt afdoet aan kwaliteit. Dat is natuurlijk hartstikke zonde, want een tapijt zou het interieur mooier moeten maken en niet lelijker. Een handgemaakt geel  Perzisch tapijt is van een dermate kwaliteit dat dit welhaast niet voorkomt. De kwaliteit blijft voor een lange periode uitstekend.  Een ander punt is dat een geel tapijt ook gemakkelijk te onderhouden is. Wil jij vrijblijvend advies over de beste manier van het schoonmaken van een tapijt? Dan helpen wij je graag.

Bestel gemakkelijk een okergeel Perzisch tapijt

In onze webwinkel kun jij gemakkelijk een geel Perzisch tapijt geel aanschaffen. Deze is ook voorzien van een echtheidscertificaat. Het is leuk om deze ergens op te hangen, maar het kan natuurlijk zijn dat jij je Perzisch tapijt ooit nog eens wil verkopen. Het is dan handig om dit echtheidscertificaat als bewijs mee te geven. In ons assortiment vind jij verschillende soorten gele Perzische tapijten. Wil jij advies over een bepaald tapijt, ook dan kun je natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen.