Welke prijsklasse zoek je
12 Resultaten

Oranje

Ontdek wat authentieke Perzische tapijten bijzonder maakt.

Meer informatie
    Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Wil jij je interieur een nieuwe boost geven? In dat geval kan het aan te raden zijn om een oranje vloerkleed aan te schaffen. Dit is namelijk een zeer eenvoudige manier om je woning van een nieuwe look te voorzien,. Een oranje tapijt brengt een leuke uitstraling met zich mee. De kleur valt namelijk lekker op en is zeer gemakkelijk te combineren met verschillende interieurstijlen. Je houdt dus nog steeds de ruimte om veel kanten op te gaan, want de kleur vloekt niet. Een Perzisch tapijt heeft bovendien verschillende voordelen waar we nu even dieper op in zullen gaan.

 Tapijtenkelim.nl is gespecialiseerd in handgeknooptePerzische tapijten.

Geeft een gezellige sfeer

We hadden het er in de inleiding al even gehad, maar het voordeel van een Perzisch tapijt is dat het een gezellige sfeer geeft. Misschien heb jij bijvoorbeeld best een grote woonkamer, waardoor het een beetje een kaal gevoel geeft. Het aanschaffen van een Perzisch tapijt kan dan zeer voordelig zijn, zodat jij je woonkamer wat extra karakter geeft. Het is altijd belangrijk om een fijne sfeer in je woning te hebben, want dat zorgt er ook voor dat jij je geestelijk een stuk fijner voelt. Die twee dingen gaan namelijk hand in hand met elkaar en dat is zeer mooi te noemen. combineren van een oranje vloerkleed met rood  , geel vloerleed of een vloerkleed grijs kan prima zijn.

Lekker warm aan de voeten

Een vloerkleed oranje geeft niet alleen een zeer fijne sfeer, maar is ook nog eens functioneel. Een Perzisch tapijt is namelijk lekker warm aan de voeten. Het is dus ideaal wanneer je tv wilt kijken, maar het niet graag koud wil hebben. Misschien heb je bijvoorbeeld wel een vloer met tegels, of bijvoorbeeld heel koud laminaat. Het is in ieder geval ideaal voor mensen die niet zijn voorzien van een vloerverwarming. Je kunt dan heerlijk een film op de bank kijken, terwijl je tegelijkertijd optimaal kunt genieten van de warme voeten.

Een origineel en duurzaam oranje vloerkleed

Je kunt natuurlijk voor veel verschillende soorten handgeknoopte tapijten kiezen, maar als je echt iets unieks en origineels in huis wil halen is een tapijt in Oranje wel een echte aanrader. Het probleem van Nederland is dat er veel eenheidsworst is. Veel interieurs zien er dan ook hetzelfde uit, maar met een Perzisch tapijt weet jij zeker dat je een nieuwe, fijne uitstraling aan je woning kan geven. De Perzische vloerkleden in onze webwinkel zijn ook met de hand gemaakt, wat inhoudt dat er maar één van is in de hele wereld. Er wordt veel gewerkt met prachtige kleurstructuren, zodat je echt iets unieks en kunstzinnig in huis haalt. Bovendien is het Perzische tapijt vervaardigd met uitstekende materialen, wat weer als positieve bijkomstigheid heeft dat je het tapijt lang mee gaat.

In onze webwinkel kun jij een prachtig Perzisch tapijt in de kleur oranje bestellen. Je krijgt er altijd een echtheidscertificaat bij en dat is natuurlijk ook een prachtig gegeven. Een Perzisch tapijt behoudt ook altijd zijn waarde, dus het is ook een goede investering.