Welke prijsklasse zoek je
12 Resultaten

Grijs

Ontdek wat authentieke Perzische tapijten bijzonder maakt.

Meer informatie
    Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Ben jij op zoek naar een prachtig vloerkleed grijs om het interieur van je huis wat extra schwung te geven. Dan kun je ervoor kiezen om een Perzisch vloerkleed aan te schaffen, want dit brengt verschillende positieve voordelen met zich mee. Een Perzisch vloerkleed geeft namelijk gelijk een nieuw karakter aan je interieur, terwijl je in principe maar één kleine verandering ondergaat. Het is dus ook nog eens een zeer praktische en gemakkelijke manier om je woning wat  extra glans te geven. Wij verkopen verschillende kleur vloerkleed in onze webwinkel en ook in de kleur grijs.

Perzische tapijten in verschillende soorten Grijs

Grijs is een prachtige kleur, omdat het past bij veel verschillende soorten interieurstijlen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een Perzisch tapijt in het lichtgrijs aan te kopen. Dit is ideaal voor mensen die een lichter interieur hebben en het mooi vinden dat daar wat klassiekers bij komt. Ben je iemand die het leuk vindt om meer de authentieke kant op te gaan met de uitstraling van je interieur? In dat geval kun je er ook voor kiezen om een vintage vloerkleed in de kleur Grijs aan te kopen. Maar je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een donkergrijs kleed aan te schaffen. Het voordeel daarvan is dat je er niet zo snel vlekken en dergelijke in ziet. Dit is dus ideaal voor gezinnen met jonge kinderen.

Ook is het mogelijk om verschillende kleuren met elkaar te combineren. Het voordeel van een Perzisch tapijt in onze webwinkel is dat ze bestaan uit verschillende originele kleurstructuren. Je kunt er dus ook voor kiezen om een grijs blauw vloerkleed aan te schaffen, maar ook roze grijs behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Een vloerkleed grijs heb je bij ons dus in verschillende soorten. combineren van grijs kleur met een rood vloerkleed of een zwart vloerkleed s een prima optie.

Duurzaam en origineel

Een ander voordeel is dat de handgeknoopte tapijten zeer origineel zijn. Alle tapijten uit onze webwinkel zijn namelijk met de hand vervaardigd. Je haalt dus echt iets unieks in huis en weet bijvoorbeeld zeker dat je buren niet eenzelfde hebben. Bovendien staat de duurzaamheid ook centraal. De tapijten zijn namelijk vervaardigd met kwalitatieve materialen, zodat jij heel lang kunt genieten van het tapijt. Bovendien behoudt het tapijt zijn waarde. Wil jij het dus later eens verkopen, wanneer je bijvoorbeeld weer een nieuw interieur wil? In dat geval kun je ervoor kiezen om deze tegen een goede prijs weer te verkopen. Het is dus ook nog eens een goede investering.

Verschillende regio’s

De tapijten komen uit verschillende regio’s en elke regio brengt ook weer een mooi kenmerk met zich mee bijvoorbeeld Nain tapijten komen uit de stad Nain in Perzië. Weet jij niet zeker welk tapijt het beste past in je woning? In dat geval voorzien wij je graag van advies, zodat jij de perfecte kleur  grijs vindt voor jouw interieur. We helpen je altijd graag verder.

De Perzische tapijten kunnen snel geleverd worden, want de meeste daarvan hebben wij op voorraad en ook dat is natuurlijk ook een mooi voordeel te noemen.