Welke prijsklasse zoek je
12 Resultaten

Goud

Ontdek wat authentieke Perzische tapijten bijzonder maakt.

Meer informatie
    Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Ben jij op zoek naar een prachtig vloerkleed kleur goud of grijs? In dat geval ben je bij ons op de juiste plaats, want wij kunnen je voorzien van prachtig Perzisch tapijt in deze kleur. Maar wat zijn nu de voordelen van een tapijt in je woning? En waarom zou je voor een Perzisch tapijt kiezen en niet een ander soort tapijt? In dit artikel bespreken wij de voordelen van een mooi tapijt.

Je interieur een boost geven

Na verloop van tijd is iedereen wel eens toe aan een ander interieur. Altijd in dezelfde woning thuiskomen is natuurlijk niet leuk en een mens houdt van verandering. Een prachtig handgemaakte vloerkleed in goud aanschaffen kan dan ook een echte aanrader zijn. Een tapijt geeft namelijk gelijk een nieuwe swing aan je woning, terwijl er eigenlijk maar sprake is van een zeer kleine verandering! Het is dus ideaal voor mensen met een beperkt budget die graag eens een vernieuwd interieur willen. Goud vloerkleed kan prima gecombineerd worden met een rood vloerkleed of een bruin vloerkleed.

Een nieuw interieur geeft ook meer kleur aan de geest. Het is namelijk een feit dat je gemoedstoestand voor een groot gedeelte afhangt van de ruimte waar jij in zit.

Een Perzisch tapijt is zeer origineel

Natuurlijk zijn er veel verschillende tapijten waar je uit kunt kiezen, maar toch is het aan te raden om dan voor een Perzisch tapijt te gaan. Een Perzisch tapijt is namelijk zeer origineel en met de hand gemaakt. Je haalt dus echt iets unieks in huis en dat is een stuk leuker dan een fabrieksmatig standaard tapijt die je bij verschillende winkelgiganten kunt aanschaffen. Het punt is dat je dan niets unieks naar voren brengt en dat is natuurlijk hartstikke zonde. Een Perzisch tapijt is met de hand vervaardigd, dus van elke is er maar één op de wereld. En juist dat is zo uniek en mooi te noemen. Een Perzisch tapijt in de kleur goud brengt bovendien een luxueuze uitstraling met zich mee. Als het gaat om deze kleur, dan kan overigens ook nog gesteld worden dat je kunt kiezen uit verschillende structuren. Bekijk onze webwinkel en bekijk welk Perzisch tapijt van goud het beste bij je past.

Een Perzisch tapijt is duurzaam

Een vloerkleed in het goud is niet alleen zeer origineel, maar bovendien erg duurzaam. Zoals al eerder gezegd zijn alle Perzische tapijten in onze webwinkel met de hand vervaardigd, wat betekent dat er ook uitstekende materialen zijn gebruikt. Dit resulteert aan de ene kant in het feit dat je een  Perzisch tapijt lang kunt behouden, maar ook nog eens kwalitatief, zonder dat je snel te maken krijgt met beschadigingen en andere problemen. Dat is dan natuurlijk ook nog eens een zeer mooi voordeel te noemen.

Echtheidscertificaat

Alle tapijten van vintage tot zijde zijn allemaal voorzien van een echtheidscertificaat. Het is leuk om deze ergens in je woning op te hangen, of gewoon ergens op te bergen in een kastje. Mocht je het tapijt in de nabije toekomst dan nog eens willen verkopen, dan kun je dit gelukkig zeer gemakkelijk doen.