Welke prijsklasse zoek je
12 Resultaten

Beige

Ontdek wat authentieke Perzische tapijten bijzonder maakt.

Meer informatie
    Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Wil jij je interieur een nieuwe boost geven? In dat geval kan het aan te raden zijn om een leuk tapijt aan te schaffen. Een beige vloerkleed brengt namelijk meerdere voordelen met zich mee als het gaat om het opleuken van het interieur. In dit artikel bespreken wij de verschillende voordelen van een prachtig Oosters tapijt in de kleur beige.

Een vloerkleed Beige geeft je interieur gelijk een nieuwe swing

We begrijpen maar al te goed dat je na verloop van tijd je huidige interieur een beetje beu kunt zijn. Na een tijdje wil je als mens ook verandering hebben, want dat zorgt voor een nieuwe gezonde geest. Het interieur en de plaats waar jij leeft, heeft ook een grote invloed op je geest. Het voordeel is dat je met een vloerkleed gelijk een positieve swing aan je nieuwe interieur kunt geven, terwijl het in principe maar een kleine verandering is. Het punt van een vloerkleed is namelijk dat het de gehele ruimte geheel anders maakt. Wanneer mensen bij je over de vloer komen, is de kans dan ook groot dat ze in de illusie zijn dat er sprake is van een compleet nieuw interieur. Heb jij dus een beperkt budget en wil je niet je gehele interieur veranderen, maar toch er een nieuwe swing aan geven.  Een crème vloerkleed aanschaffen kan dan een echte aanrader zijn. Combineren van beige vloerkleed met een blauw vloerkleed geeft een rustgevend gevoel.

Een beige tapijt is functioneel

Een tapijt geeft niet alleen een leuke uitstraling af, maar is bovendien ook nog eens zeer functioneel.  Nederland kent vaak koude winters en veel huizen zijn helaas ook niet goed geïsoleerd. Dit kan dan als nadelig gevolg hebben dat jij in je woning last gaat krijgen van hele koude voeten. En dat kan natuurlijk zeer vervelend zijn, want het is niet alleen onaangenaam maar je kunt er bijvoorbeeld ook ziekjes van worden. Natuurlijk is vloerverwarming een zeer dure optie en voor veel mensen ook niet mogelijk. Gelukkig kun je er in die gevallen dan ook voor kiezen om een Perzisch tapijt aan te schaffen. Deze is namelijk lekker warm aan de voeten. Als je deze in de woonkamer bij de televisie neer gaat leggen, dan weet je zeker dat je altijd met warme voeten kunt genieten van je favoriete film of serie.

Haal iets unieks in huis

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om een standaard vloerkleed te kopen, maar dat is om verschillende redenen niet aan te raden. Allereerst is het natuurlijk zo dat een standaard vloerkleed niet uniek is. Dit betekent dat er heel veel mensen eenzelfde vloerkleed in huis hebben liggen. Sommige mensen vinden dat wellicht niet erg, maar we begrijpen al te goed dat jij graag iets unieks in je woning wil halen. Door een handgeknoopt tapijt aan te schaffen, weet je zeker dat je iets unieks in huis haalt. Een handgeknoopt tapijt is, zoals de naam in principe al aangeeft, met de hand vervaardigd. Dit betekent dat er maar één van is gemaakt en dat is natuurlijk zeer bijzonder te noemen. Mensen zulle zich verbazen over het pracht en praal wat daarmee gepaard gaat, want het is zeker niet alledaags.

Creme vloerkleed past bij verschillende interieurs

Het voordeel van een Perzisc creme vloerkleed is dat deze past bij verschillende soorten interieurs. Het is namelijk een kleur die de ruimte laat aan veel verschillende soorten stijlen en dat is natuurlijk zeer voordelig. Een ander voordeel van een Perzisch tapijt is dat deze zeer duurzaam is.Toch opzoek naar opvallend voor vlekken? Dan is zwart vloerkleed een beter keuze.

Het tapijt gaat zeer lang mee, maar de kwaliteit en uitstraling blijft ook altijd behouden. Bovendien blijft een Perzisch tapijt altijd zijn waarde behouden. Ben jij het tapijt bijvoorbeeld beu? Dan kun je deze altijd tegen een goede prijs verkopen. Het aanschaffen van een Perzisch tapijt is dus ook nog eens zeer goede investering in de toekomst.

Gemakkelijk te onderhouden

Een Perzisch tapijt is bovendien zeer gemakkelijk te onderhouden. Dat is ook wel fijn voor een tapijt, want er kan natuurlijk op geknoeid worden. Je kunt een Perzisch tapijt gemakkelijk schoonmaken. Wil jij tips hoe jij het tapijt op een goede manier kunt schoonmaken. In dat geval helpen wij je graag verder. We voorzien je graag van vrijblijvend advies.

Bestel je Perzische tapijt

Wil je graag een mooi Perzische tapijt in de kleur Beige aanschaffen? Deze kun je gemakkelijk bestellen in onze webwinkel. Al onze Perzische tapijten zijn met de hand vervaardigd en daardoor kan dus ook garant worden gesteld dat ze allemaal uniek zijn. Je krijgt er bovendien een echtheidscertificaat bij. Het is leuk om deze in je woning op te hangen, of om te laten zien bij een eventuele verkoop. Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen.