Welke prijsklasse zoek je
12 Resultaten

200x300 cm

Ontdek wat authentieke Perzische tapijten bijzonder maakt.

Meer informatie
    Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Lijkt er iets te missen in uw woonkamer of keuken? Krijgt u vaak koude voeten als u aan tafel zit? Of mag er toch nog wel een kleed komen te liggen bij uw bank? Wellicht zal een 200×300 cm vloerkleed een antwoord kunnen zijn op deze vragen. Door uw meubels te voorzien van een vloerkleed in de maat 200×290 cm of 200×300 cm verfraait u niet alleen uw huis, maar geeft u uw meubels ook nog eens een veilige ondergrond.

In ons assortiment zijn de keuzes eindeloos in stijlen, printen of kleuren van rode vloerkleden tot beige tapijten Eén tip geven wij u wel mee: koop nooit een te klein vloerkleed voor uw woonkamer of keuken en ga voor een grotere versie. Niet alleen oogt uw woonkamer hierdoor groter, maar ook uw comfort gaan hier een stuk mee vooruit. Investeer daarom in een 200×290 cm of 200×300 cm vloerkleed. Wilt u nog een stapje verder gaan? Kijk dan is naar een 210×310 cm vloerkleed. Net iets groter, maar al een stuk mooier.

Het mooiste is natuurlijk een vloerkleed dat opvalt en opspringt als u de kamer inloopt. Kijk dan is naar onze patchwork vloerkleden. Of ga is buiten je comfortzone en investeer in een 210×310 cm Perzisch tapijt . Als u deze eenmaal in bezit heeft zal deze uitbloeien tot het hoogtepunt van uw ruimte. Vooral naast een effen bank of een stoel met grijstinten. Wilt u juist de focus hebben op uw meubels en het vloerkleed wat meer op de achtergrond? Dat kan natuurlijk! Ga dan voor een effen vloerkleed van 200×290 cm of 200×300 cm vloerkleed.

Zoekt u naar een 190×290 cm vloerkleed?

Dit formaat is net iets groter dan de traditionele maat en tevens erg populair voor in de woonkamer. Het vloerkleed steekt door de net iets grotere maat een stukje uit. Deze extra centimeters leggen net wat meer nadruk op het kleed en geeft daardoor je woonkamer een warm karakter.

Zoekt u naar een 200×300 cm vloerkleed?

Dit kleed valt onder de grote formaten. Ze past perfect als centraal punt in grotere ruimtes en komt hier goed tot haar recht. Zo ondersteunt ze de bank, de eettafel of het bed, maar kan natuurlijk ook dienen als de ondergrond voor een bijzettafel of uw kamerstoel. Een betere keus kunt u niet maken. Benieuwd naar andere maten vloerkleden ? kijk dan alle voormaten.

Zoekt u naar een 210×310 cm vloerkleed?

Dit kleed springt uit in de ruimte door haar net iets grotere formaat. Ze is prominent aanwezig in uw kamer, maar kan ook de achtergrond insluipen. Dat ligt slechts aan de kleur, stijl en materiaal dat u kiest voor uw nieuwe vloerkleed. Kijk hierbij goed naar de kleurtonen van uw kamer. Door ons grote assortiment hebben wij zeker een kleed dat perfect bij de stijl van uw kamer past.

Een vloerkleed van dit formaat is een investering. Hoe groter het vloerkleed hoe hoger de prijs. Onze vloerkleden hebben een scherpe prijs en wij leveren hoge kwaliteit. Zo’n investering vraagt daarmee ook voor goed onderhoud. Koop daarom bij uw vloerkleed een antislip onderkleed. Zo is uw aankoop duurzaam en kunt u langer genieten van deze mooie aankoop. Toch liever een groot vloerkleed? Dat kan ook bij ons! Wij hebben in ons assortiment bijvoorbeeld formaten als 230×330 cm of 250×350 cm. Ook kleinere vloerkleden zijn een mooie toevoeging voor uw huis en hebben als voordeel dat ze goed staan bij al uw meubilair.