Welke prijsklasse zoek je
12 Resultaten

230x330 cm

Ontdek wat authentieke Perzische tapijten bijzonder maakt.

Meer informatie
    Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Bent u op zoek naar een nieuw vloerkleed? Is uw huidige vloerkleed te klein? Of heeft u interesse in een groter formaat? Wacht dan niet langer en neem een kijkje bij onze 230×330 cm vloerkleden. Deze grotere dan de traditionele maat vloerkleden bieden uw meubels een veilige ondergrond en geven uw huis de gezellige sfeer die het verdient.

Wat voor stijl, kleur of print u ook mooi vindt, u kunt het vinden in ons assortiment. Wel raden wij u aan om uw vloerkleed niet (te) klein te kopen en voor een grotere versie te gaan. Door een klein vloerkleed neer te leggen oogt uw kamer namelijk een stuk kleiner en rommeliger en dat wilt u natuurlijk voorkomen. Daarnaast gaat uw comfort een stuk vooruit wanneer u een vloerkleed van groter formaat aanschaft. Investeer daarom in een 230×330 cm vloerkleed. Nog lef over na het besluit om een vloerkleed van groter formaat te kopen? Kijk dan is naar onze vloerkleden met bloemenprint. Misschien een beetje buiten uw normale keuze, maar de print fleurt uw kamer erg op en is ook nog eens origineel. Een perfecte match voor bij een uw meubilair met grijstinten.

Wilt u nog een stapje verder gaan? Ga dan voor onze patchwork vloerkleden. Deze unieke en opvallende kleden vallen op in de ruimte en brengen een vrolijke tint aan in uw kamer. Wilt u de focus vooral hebben op uw meubilair en minder op het kleed? Dat kan bij ons ook! Wij hebben verschillende Perzische vloerkleden die perfect opgaan in uw kamer en daarbij nog steeds stijl- en sfeervol zijn.

Zoekt u naar een 230×330 cm vloerkleed?

Dit vloerkleed valt onder de grotere formaten. Maar zoals wij altijd zeggen: ‘hoe groter, hoe beter’. Dit kleed komt het beste tot haar recht in ruime kamers en kan hier functioneren als centraal punt, maar kan ook goed naar de achtergrond vagen. Dit kunt u beslissen bij het uitzoeken van de stijl, materiaal en kleur. Wij hebben hiervoor een groot assortiment. Houd dus rekening met de kleurtonen van uw kamer en zoek daarbij een passend vloerkleed uit. Twijfelt u nog over de grote? Of bent u bang dat het kleed wellicht te veel uitsteekt? Doe dat vooral niet. Een paar centimeter uitsteken van het kleed onder uw keukentafel of bank geeft juist een fijne en gezellige sfeer. Daarbij geeft u hierdoor ook extra stijl en karakter aan uw kamer.

Een vloerkleed van groter formaat is natuurlijk een investering en dat snappen we! De prijs is immers afhankelijk van de grote van het vloerkleed. Handgeknoopte vloerkleden zijn van hoge kwaliteit, maar wel tegen een scherpe prijs. U wilt waarschijnlijk zo lang mogelijk met deze investering doen, daarom raden wij een antislip onderkleed aan. Zo wordt uw aankoop duurzaam en heeft u langer plezier van uw vloerkleed. Toch interesse in een kleiner vloerkleed? Wij hebben ook een groot assortiment verschillende maten vloerkleden van bijvoorbeeld 270×370 cm  of 200×300 cm. Deze passen goed bij elk meubilair en zijn een mooie toevoeging voor uw huis.