Welke prijsklasse zoek je
12 Resultaten

270x370 cm

Ontdek wat authentieke Perzische tapijten bijzonder maakt.

Meer informatie
    Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Heeft u een mooie bank of keukentafel in uw huis staan en wilt u deze een goeie ondergrond geven? Schaf dan een vloerkleed aan. Nu kunt u natuurlijk gaan voor een kleiner formaat, maar durft u te kijken naar groter dan de traditionele maten? Kijk dan is naar onze 270×370 cm vloerkleden. Een mooi formaat dat perfect past bij uw bank of onder uw keukentafel.  Hiermee geeft u uw kamer een nieuwe look en de warme sfeer die ze verdient.

Dit formaat is aan de grote kant, maar wij raden u juist aan om uw vloerkleed niet te klein aan te schaffen. Een klein vloerkleed wekt namelijk snel de indruk dat uw kamer klein en rommelig is. Dat wilt u natuurlijk voorkomen! Twijfel dus niet langer en geef onze 270×370 cm vloerkleed een kans. Uw keuken of woonkamer komt hiermee veel beter tot haar recht. Na deze keuze is het slechts nog de keuze van het soort tapijt. Bent u in het bezit van een effen bank? Bekijk dan is onze klassieke Perzische tapijten. Deze zal uw kamer gegarandeerd doen opfleuren en draagt bij aan een huiselijke sfeer. Wilt u iets wat nog meer opvalt? Ga dan voor één van onze moderne tapijten zoals Gabbeh. Het unieke karakter geeft een gezellige en open sfeer in uw kamer en past perfect in combinatie met effen meubilair. Zijn deze vloerkleden voor u net té? Wij hebben ook een groot assortiment effen 270×370 cm vloerkleden. Deze vallen minder op in de ruimte, waardoor de focus komt te liggen op uw meubilair.

Bent u op zoek naar een 270×370 cm vloerkleed?

Het 270x370cm vloerkleed is groter dan het gemiddelde vloerkleed dat u in de meeste huizen zult treffen. Deze maat is perfect voor woonkamers, keukens of slaapkamers en gaat goed in combinatie met een ruime eetkamer of een hoekbank. Door de extra uitstekende centimeters tapijt geeft u net wat meer karakter en stijl aan de ruimte. Met een 270×370 cm vloerkleed zit de sfeer er dus zeker goed in! Wij hebben een breed assortiment met veel verschillende kleuren, materialen en stijlen, dus er is altijd een passend vloerkleed voor uw ruimte te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een jute of chenille vloerkleed. Met het juiste patroon heeft u zo een nieuwe match voor uw kamer.

De aanschaf van een groot vloerkleed is een investering, dat begrijpen wij. Daarom willen wij een zo hoog mogelijk kwaliteit leveren, maar wel met scherpe prijzen. Zo kan u lang van uw vloerkleed genieten. Wilt u er nog duurzamer gebruik van maken? Koop dan een antislip onderkleed erbij. Zo kunt u langer van uw vloerkleed genieten. Geen fan van grote vloerkleden? Dan hebben wij ook nog een groot aanbod in groot formaten, bijvoorbeeld het 300×400 cm vloerkleed. Dit formaat zal goed passen in ieder interieur.