Welke prijsklasse zoek je
12 Resultaten

300x400 cm

Ontdek wat authentieke Perzische tapijten bijzonder maakt.

Meer informatie
    Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Heeft u in uw woonkamer een bank staan of in uw keuken een eettafel en zoekt u hiervoor een vloerkleed? Kleed je kamer dan af met een groter formaat vloerkleed en geef je meubilair zo de ondergrond die ze verdient. Ga dan voor een 300×400 cm vloerkleed. Uw kamer ziet er dan frisser en gezelliger uit dan ooit te voren.

Het formaat is één van de grotere in ons assortiment. Deze bevelen we u juist aan! U moet een vloerkleed namelijk nooit te klein kopen. Want de indruk dat uw kamer rommelig en klein lijkt, dat wilt u natuurlijk niet. Kijk daarom naar onze 300×400 cm vloerkleed. Door een groot vloerkleed komt uw kamer beter tot haar recht en oogt veel huiselijker en gezelliger. Naast een groot vloerkleed nog een stapje verder gaan?  Uw kamer fleurt op bij het neerleggen van deze kleden en uw woonkamer of keuken oogt meteen uniek en stijlvol. Zoekt u juist een wat minder opvallend vloerkleed? Kijk dan is naar ons assortiment effen 300×400 cm vloerkleden. Deze kleden gaan op in de ruimte en leggen daardoor extra focus op uw meubilair.

Bent u opzoek naar een 300×400 cm vloerkleed?

Het vloerkleed dat u zoekt ligt aan de grote kant en zal dus uitsteken als u deze neerlegt bij uw bank of keukentafel. Dit is een mooie toevoeging aan uw kamer. Door de extra uitstekende centimeters krijgt de ruimte net wat meer karakter en stijl. Dit kleed is prominent aanwezig in de ruimte, maar heeft ook de mogelijkheid om naar de achtergrond te sluipen. Om dit te beïnvloeden moet u kijken naar de maten, kleur, stijl en materiaal bij het kiezen van uw nieuwe vloerkleed. Kijk hiervoor goed naar de kleur- en stijltonen in uw kamer. Maar vrees niet, door ons grote assortiment hebben wij zeker iets voor u dat goed zal passen. Door het kiezen van het juiste patroon en kleur heeft u snel een goeie match voor uw kamer.

De aanschaf van een vloerkleed is een grote investering, dat snappen wij als geen ander. Daarom leveren wij tegen een scherpe prijs Perzisch vloerkleden van hoge kwaliteit. Een tip van ons: vergeet niet een antislip kleed aan te schaffen bij de aankoop van je vloerkleed, dan heb je er langer plezier van. Geen fan van een groot vloerkleed? Wij hebben in ons assortiment ook meerdere vloerkleden van 250×350 tot extra groot formaat. Zo’n klein formaat past in ieder interieur. Voor ieder wat wils dus!