Welke prijsklasse zoek je
12 Resultaten

250x350 cm

Ontdek wat authentieke Perzische tapijten bijzonder maakt.

Meer informatie
    Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Heeft u vaak koude voeten als u aan de keukentafel zit? Oogt uw woonkamer soms iets te kill? Bent u op zoek naar iets groots en iets dat opvult voor uw keuken of woonkamer? Geef uw kamers dan de aandacht die ze verdienen door de aankoop van een 250×350 cm vloerkleed. Hiermee verfraait u uw huis en krijgen uw meubels de ondergrond die ze verdienen.

Ons 250×350 vloerkleed is groter dan het gemiddelde vloerkleed dat u in de meeste huizen zult vinden. Wij raden u aan om juist een groot vloerkleed aan te schaffen voor uw woonkamer of keuken en dus niet een te kleine aan te schaffen. Een klein kleed laat uw kamer niet alleen klein ogen, maar kan ook nog is rommeliger lijken. De kamer zal daarom met een 250×350 cm vloerkleed veel groter ogen en beter tot haar recht komen. Wilt u nog een stapje verder gaan? Neem dan is een kijkje bij onze vloerkleden met vintage look. Deze vrolijke en unieke vloerkleden geven een warme touch aan je woonruimte. Nog een stapje verder? Maak dan ruimte vrij voor een patchwork vloerkleed. Dit unieke kleed voegt iets extra’s toe in je woonkamer en geeft een gezellige sfeer. Deze kleden zijn het best te combineren met effen meubilair. Bent u niet in het bezit hiervan? Of wilt u niet dat de focus op het vloerkleed ligt? Kijk dan is naar onze effen 250×350 cm vloerkleden.

Bent u op zoek naar een 250×350 cm vloerkleed?

U bent opzoek naar een vloerkleed van groter formaat. Dit kleed past goed in grote ruimtes en kan functioneren als centraal punt en komt hier goed tot haar recht. Het kleed kan functioneren als ondergrond voor onder andere een bijzettafel of een kamerstoel, maar vooral ondersteunt ze de bank, de eettafel of het bed. Misschien lijkt het kleed erg groot, maar laat u daar niet door tegenhouden. Het wat meer uitsteken van het kleed onder uw keukentafel of bank geeft een warme en gezellige sfeer. Bij ons heeft u keuze uit een groot assortiment met vele verschillende stijlen, materialen en kleuren. Wij hebben gegarandeerd het perfecte vloerkleed voor in uw huis. Kijk voor de perfecte match naar het kleurenpalet voor uw kamer, om zo uw 250x350cm vloerkleed goed te laten passen.

bekijk verschillende grootte vloerkleden hier.

Wij weten dat de aanschaf van een groot vloerkleed een flinke investering is, maar wij willen u hierin bij de aankoop niet laten tegenhouden. Daarom bieden wij voor scherpe prijzen hoge kwaliteit vloerkleden. Vergeet bij de aanschaf van uw vloerkleed niet een antislip onderkleed te kopen. Zo is uw aankoop duurzaam en heeft uw langer plezier van uw vloerkleed. Wilt u toch een kleiner formaat vloerkleed? Ook die bieden wij aan. Wij hebben verschillende formaten als: 270X370 cm of 200×300. Ook deze zullen een mooie aanwinst zijn voor uw woning!