Welke prijsklasse zoek je
12 Resultaten

groter dan 300x400 cm

Ontdek wat authentieke Perzische tapijten bijzonder maakt.

Meer informatie
    Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Vind je je woonkamer te kaal of wil je af van je koude voeten als je op de bank zit? Dit kun je eenvoudig oplossen met een mooi vloerkleed. Wil je een knusse zithoek creëren en een andere dimensie geven aan je  woning? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een extra grote vloerkleed. Kies bijvoorbeeld voor een 350 X 450 cm vloerkleed. Voor deze maat is een royale ruimte nodig. Plaats hem bijvoorbeeld onder een mooie eettafel of voor de bank of hoekbank.

Het plaatsen van een oversize vloerkleed van groter dan 300×400 cm is ook een uitstekende manier om een bepaald plekje in je woning in de spotlight te zetten. Ben je eruit en weet je zeker dat een XXL  tapijt de juiste is? Dan is het nu tijd om te kiezen voor de kleur, stijl en print die aansluit op jouw wensen.

Door ons grote aanbod in kleuren, prints en stijlen vind je gelukkig altijd het tapijt dat jouw woning een stukje completer maakt. Wil je bijvoorbeeld echt de look en feel van je woning veranderen? Dan kun je kiezen voor een patchwork tapijt of een bloemetjes tapijt. Wil je liever voor iets klassieks gaan? Kies dan voor een mooi oosters tapijt of een Perzisch tapijt. Zo geef je je woning een mooi nieuw en sfeervol uiterlijk. Wil je toch gaan voor een subtielere manier om meer knusheid in huis te creëren? Kies dan voor een effen tapijt met de kleur die in jouw woning past. Zo maak je jouw woning sfeervoller en geef je je meubels de ondergrond die ze verdienen.

Het kopen van een vloerkleed kan best een grote investering zijn, dat begrijpen wij. onze tapijten zijn ze gemaakt van de beste kwaliteit, waardoor ze lang meegaan. Je krijgt dus waarde voor je geld. Wij

Denk je echter toch dat een kleiner tapijt beter in je woning past? Dan kun je kiezen voor een tapijt van ongeveer kleinere  maat of bijvoorbeeld een loper. Kies bijvoorbeeld voor een 200×250 cm tapijt. Ben je toch op zoek naar iets kleiners? Dan kun je gaan voor een 120×200 tapijt. Als je toch voor iets groters wil gaan kun je kiezen voor een 200×300 tapijt of een 300×400 tapijt. Door ons grote aanbod in verschillende maten vind je altijd het tapijt dat past binnen jouw woning.