Welke prijsklasse zoek je
12 Resultaten

120x200 cm

Ontdek wat authentieke Perzische tapijten bijzonder maakt.

Meer informatie
    Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Wil je je woonkamer meer sfeer geven en je meubels de ondergrond geven die ze verdienen? Kies voor een 120×170 of 120×200 vloerkleed! Zo krijgen je meubels de juiste aandacht en ziet je woning een knusser uiterlijk.

Het vinden van de juiste maat is belangrijk bij het kiezen van het juiste vloerkleed. Heb je beperkt de ruimte maar wil je jouw meubels wel een mooie ondergrond gunnen? Dan is een 120×170 of een 120×200 tapijt perfect. Het vinden van het perfecte tapijt stopt niet bij het kiezen voor de juiste maat. Je kunt namelijk kiezen voor veel verschillende kleuren, prints en stijlen, waardoor je altijd het vloerkleed kan vinden dat jouw woning compleet maakt. Wil je een tapijt dat er echt uitspringt? Kies voor een bloementapijt of een patchwork tapijt. Wil je juist de focus op de meubels hebben? Kies dan voor een effen vloerkleed van 120×170 of 120×200.

Als je een tapijt zoekt dat niet te veel ruimte inneemt, is een 120×170 of een 120×200 vloerkleed perfect. Een klein vloerkleed kan een kamer meer sfeer geven zonder dat het te veel ruimte inneemt. Het is dus ook perfect voor in kleinere kamers, die een net iets warmere feel kunnen gebruiken. Dit formaat vloerkleed past perfect onder de wat kleinere banken of tafels. Door ons grote aanbod in vloerkleden is het altijd mogelijk om de juiste maat, de juiste kleur en de juiste print te vinden. Zo vind je altijd het tapijt dat past bij je meubels, je muren en de rest van je woning. Denk bijvoorbeeld aan een Perzisch vloerkleed, een oosters vloerkleed, een bepaalde print of gewoon een effen tapijt. Alles is mogelijk.

Waar een groot vloerkleed een grote investering is, zijn kleinere vloerkleden zoals 120×170 cm en 120×200 cm juist beter te betalen. FRAAI vloerkleden zijn altijd van de beste kwaliteit en hebben een scherpe prijs. Belangrijke tip: kijk goed naar je wensen, maar investeer ook  in een antislip onderkleed. Zo blijft je vloerkleed langer mooi en kun je dus langer van je kleed genieten. Denk je toch dat een groter tapijt beter past in je woning? Wij hebben ook vloerkleden in een groter formaat. Kijk bijvoorbeeld eens naar een 200×300 vloerkleed. Dit vloerkleed past perfect in een wat grotere kamer onder een groter meubelstuk. 140×200 is een mooie tussenmaat dat in bijna elk interieur past. Niet alleen is ons aanbod in kleuren, prints en stijlen groot, maar ook ons aanbod in verschillende maten. Zo vind je altijd het vloerkleed dat bij jou en je woning past.