Welke prijsklasse zoek je
12 Resultaten

150x200 cm

Ontdek wat authentieke Perzische tapijten bijzonder maakt.

Meer informatie
    Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Ben je opzoek naar een manier om je woning meer sfeer te geven en om je meubels de ondergrond te geven die ze verdienen? Kies voor een 140×200 of een 150×200 tapijt. Zo geef je je woning een mooier uiterlijk en krijgen je meubels meer aandacht.

Bij het vinden van het perfecte vloerkleed, is het vinden van de juiste maat de eerste stap. Een 140×200 vloerkleed of een 150×200 vloerkleed valt onder de iets kleinere vloerkleden, maar het is niet de kleinste maat. Dit tapijt is bijvoorbeeld perfect voor onder een wat kleinere bank, onder een salontafel of onder een mooie luie stoel. Nadat je de maat hebt gevonden die perfect bij je woning past, is het tijd om te kiezen voor de juiste kleur, print en stijl. Wij hebben een ruim assortiment, waardoor je altijd vindt wat je zoekt.

Ben je echt toe aan iets nieuws en wil je je woonkamer in een keer een nieuwe look geven? Kies voor een tapijt met bloemenprint, een patchwork tapijt of een perzisch tapijt. Dit zijn drie van de vele mogelijkheden die je hebt, waarbij het tapijt een echte blikvanger is. Wil je juist gaan voor iets subtielers? Met een effen tapijt ziet de kamer waarin je het tapijt plaats er een stukje sfeervoller uit en leg je de nadruk op je mooie meubels. Door ons ruime aanbod in tapijten vind je altijd het tapijt waarmee je jouw woning compleet maakt.

Wil je niet je gehele vloer bedekken maar wel kiezen voor een niet al te klein tapijt dan is een 140×200 of een 150×200 tapijt perfect voor jouw woning. Hij neemt niet te veel ruimte in, maar kan bijvoorbeeld perfect voor de bank liggen. Waar een groot tapijt een flinke investering is, zijn tapijten van deze formaten vaak beter betaalbaar, terwijl ze ook zorgen voor dat beetje extra sfeer in huis. Sowieso kun je er op aan dat FRAAI vloerkleden altijd scherp geprijsd zijn, ondanks de hoge kwaliteit. 140×200 of 150×200 tapijten liggen iets aan de lage kant van het gemiddelde, maar als je op zoek bent naar een nog kleinere maat dan is dat ook zeker mogelijk. Zo kun je ook kiezen voor een 120×170 vloerkleed of een 170×240 cm vloerkleed. Wil je toch liever een iets groter tapijt? Dan kun je bijvoorbeeld denken aan een 200×300 tapijt. Dit tapijt is erg mooi onder een hoekbank of een grote eettafel. Naast een ruim aanbod in verschillende kleuren, stijlen en prints, kun je bij ons ook terecht voor tapijten van alle maten. Je vindt bij ons dus altijd het tapijt dat past bij jou en je wensen.