Welke prijsklasse zoek je
12 Resultaten

170x240 cm

Ontdek wat authentieke Perzische tapijten bijzonder maakt.

Meer informatie
    Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Ben je op zoek naar een vloerkleed van een gemiddeld formaat? Dan is de kans groot dat een 170×240 vloerkleed perfect in jouw woning past. Een 170×240 cm vloerkleed voegt bijvoorbeeld echt iets toe als je hem plaats onder een tweezitsbank, voor de hoekbank, of in het midden van de kamer. Een vloerkleed van deze maat ligt aan de hogere kant van het gemiddelde en kan hierdoor een echte eyecatcher zijn in jouw woning als je kiest voor een opvallende print of kleur. Ook kan een vloerkleed van dit formaat net het beetje extra sfeer toevoegen waar je naar op zoek bent als je kiest voor een minder opvallende stijl bijvoorbeeld een blauw vloerkleed.

.

Heb je besloten dat je voor een 170×240 tapijt kiest? Dan kun je vervolgens kijken naar welke kleur, stijl en print jouw woning het beste complimenteert. Ben je toe aan iets nieuws en wil je dat jouw tapijt de aandacht trekt? Je kunt kiezen voor een bloemetjes tapijt, of zelfs een patchwork tapijt. Zo verander je in één klap de hele look en feel van je woning. Naast veel verschillende patronen kun je ook kiezen voor klassieke Perzische tapijten of een oosters tapijt. Wil je liever iets simpelers? Kies dan voor een effen tapijt. Kies de kleur die jouw woning het beste complimenteert. Zo zorg je voor meer sfeer in huis, een warm gevoel en een fijne ondergrond voor je meubels. Door ons ruime aanbod in verschillende maten en kleuren, stijlen en prints is het bijna onmogelijk om niet het vloerkleed te vinden dat bij jouw wensen past.

Het kopen van een tapijt kan een flinke investering zijn. Hierom is het handig om een tapijt te kopen van goede kwaliteit. Gelukkig zijn tapijten van FRAAI altijd van de hoogste kwaliteit en ook nog eens scherp geprijsd. Wij raden ook ten zeerste aan om een antislip onderkleed aan te schaffen. Op deze manier blijft je tapijt netjes op zijn plek liggen. Dit zorgt er ook voor dat je tapijt netjes blijft en je dus langer van je mooie tapijt kunt genieten.

Naast een ruim aanbod in kleuren, prints en stijlen, hebben wij ook een ruim aanbod in maten. Blijkt een 170×240 vloerkleed toch te groot te zijn? Dan kun je ook kiezen voor een iets maatje zoals 150×200. Heb je ruimte over in huis en wil je toch een groter vloerkleed? Dan kun je kiezen voor een 200×200 cm vloerkleed, een maatje dat goed onder een hoekbank past. Als je echt op zoek bent naar een groot vloerkleed dan kun je zelfs kiezen voor een 150×250 cm vloerkleed.