Enig resultaat

Ben je op zoek naar een manier om je woning een nieuwe look te geven, je meubels te complimenteren of om je meubels de ondergrond te geven die ze verdienen? Met dit vierkante vloerkleed van een gemiddelde grootte zorg je voor meer sfeer in huis. Dit vloerkleed past perfect onder een stoel of onder een poef, of kan worden gebruikt om een knus hoekje te creëren. Met een vierkant kleed in een rechthoekig huis geef je de woning een andere dimensie of zet je een bepaalde plek in je woning in de spotlight.

Een 200×200 is een gemiddelde maat, die veel mensen hierdoor mooi in hun woning kwijt kunnen. Wil jij inderdaad gaan voor een 200×200 tapijt? Dan kun je vervolgens kiezen voor welke kleur, stijl en print je wil gaan. Gelukkig kun je bij ons kiezen uit een ruim assortiment waardoor je altijd het tapijt vindt dat past bij jouw wensen.

Uiteraard kun je kiezen voor een tapijt met een effen kleur. Zo creëer je meer knusheid in je woning, zonder dat het gelijk alle aandacht trekt. Ben je juist wel op zoek naar een echte blikvanger? Kies dan voor een bloemetjespatroon, of een patchwork tapijt. Je kunt ook kiezen voor iets klassieks, zoals een perzisch tapijt of een oosters tapijt. Wij hebben tapijten in alle kleuren en met veel patronen. Kortom: je vindt altijd de juiste kleur, print en stijl voor jouw woning.

Het kopen van een vloerkleed kan een grote investering zijn. Hierom is het belangrijk dat je een goed vloerkleed koopt dat lang meegaat. De handgeknoopte vloerkleden zijn altijd van de beste kwaliteit. Ook zijn de vloerkleden altijd scherp geprijsd. Om te zorgen dat het vloerkleed zo lang mogelijk meegaat, raden wij aan om te investeren in een antislip onderkleed. Op deze manier zorg je namelijk dat het vloerkleed niet gaat schuiven waardoor het tapijt langer netjes blijft.

Een 200×200 tapijt is een vierkant tapijt met een gemiddelde grootte. Kies je dus voor een vierkant model, dan is de kans groot dat deze maat goed in jouw woning past. Wil je toch gaan voor een rechthoekig model? Dan kun je kiezen uit veel verschillende maten. Zo kun je kiezen voor een kleinere maat, zoals een 170×240 tapijt. Ook kun je gaan voor een gemiddelde maat, bijvoorbeeld een 160×230 tapijt, of een grotere maat zoals een 200×300 cm tapijt of zelfs een 250×300 cm tapijt.

Met ons ruime assortiment in tapijten kun je altijd het tapijt vinden waarmee je jouw woning een stukje completer maakt.