Welke prijsklasse zoek je
12 Resultaten

150x250 cm

Ontdek wat authentieke Perzische tapijten bijzonder maakt.

Meer informatie
    Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Ben je op zoek naar een manier om je huis meer sfeer te geven, je kamer een andere look te geven, of wil je gewoon graag warme voeten als je van de bank stapt? Dan kun je dit gemakkelijk bereiken met een van onze 160×230 cm of 150×250 cm tapijten. Met deze gemiddelde maat geef je je woning een nieuwe sfeer en kun je je meubels de ondergrond geven die ze verdienen.

Om je tapijt goed je in interieur te laten passen is het kiezen van de juiste maat de eerste stap. Een 160×230 tapijt en een 150×250 tapijt vallen beide onder de gemiddelde maten vloerkleden. Perfect voor onder een tweezits bank of tafel van een normale grootte, of gewoon om een knusse zithoek in je woning te creëren.

Is het inderdaad het 160×230 of het 150×250 vloerkleed dat perfect past binnen jouw woning? Dan kun je nu gaan kiezen voor de stijl, print en kleur. Wil je dat het vloerkleed subtiel naar voren komt en de woning net iets sfeervoller maken? Dan kun je kiezen voor een effen vloerkleed. Hiermee leg je net iets meer de aandacht op je mooie meubels. Ben je juist op zoek naar een manier om je woon- of slaapkamer een nieuwe look te geven? Dan kun je kiezen voor een bloemetjespatroon of misschien zelfs voor patchwork. Je kunt er ook voor kiezen om te gaan voor een perzisch of een oosters tapijt. Door ons grote aanbod in verschillende tapijten vind je altijd een tapijt dat aansluit op de wensen die je hebt.

Wil je een vloerkleed waarmee je niet je gehele vloer bedekt, maar wel een vloerkleed dat opvalt en echt iets toevoegt aan je interieur? Het mooie aan 160×230 en 150×250 vloerkleden is dat er in bijna elke woning wel een mooi plekje is voor deze formaten. 160×230 cm en 150×250 cm vloerkleden zijn gemiddelde maten, die mooi passen onder de iets kleinere meubels.

Het investeren in een tapijt is vaak niet goedkoop. Gelukkig kun je er bij FRAAI tapijten op aan dat ze altijd van de beste kwaliteit gemaakt zijn en voor een scherpe prijs verkocht worden. Een tip van ons is om ook te investeren in een antislip onderkleed. Zo behoud je langer de kwaliteit van je tapijt en kun je er dus langer van genieten.

Blijkt een 140×200 cm tapijt toch te groot te zijn? Wij hebben naast een ruim aanbod in kleuren, prints en stijlen ook een ruim aanbod in verschillende maten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een 170×240 cm tapijt of een vierkante 200×200 cm vloerkleed  of zelfs een grote 230×330 cm vloerkleed. Zo vind je bij ons altijd het tapijt waarmee je jouw huis een stukje meer thuis maakt.