Welke prijsklasse zoek je
12 Resultaten

250x300 cm

    Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Oogt uw woonkamer of keuken leeg? Of heeft u het gevoel dat uw woonkamer wat nieuws kan gebruiken? Wellicht maakt een 300×250 cm vloerkleed uw huis voller en vrolijker. Door uw meubels het genot van een vloerkleed te geven fleurt u uw huis op en geeft u uw meubel een mooie en goeie ondergrond. Wacht dus niet langer en schaf nu uw eigen 300×250 cm vloerkleed aan.

Deze maat vloerkleed oogt misschien op het eerste gezicht aan de grote kant, maar wij raden u aan om niet een (te) klein vloerkleed voor uw woonkamer of keuken aan te schaffen. De grote van uw vloerkleed heeft namelijk invloed op de sfeer van uw kamer. Een klein kleed zal ervoor zorgen dat uw kamer een stuk kleiner oogt. Daarnaast lijkt de kamer ook een stuk rommeliger. Dit is dus makkelijk te voorkomen door de aanschaf van bijvoorbeeld een 300x250cm vloerkleed. Uw kamer komt dan veel beter tot haar recht.

Wilt u een opvallend en prominent aanwezig vloerkleed? Kijk dan is naar onze klassieke vloerkleden. Deze zijn uniek, vrolijk en geven net die extra touch aan uw interieur. Of kleed uw eettafel af met een modern vloerkleed. Het unieke karakter van deze kleden geven uw kamers een gezellige sfeer waar mensen zich snel welkom voelen om een kopje koffie te drinken. Uw kleed kan het hoogtepunt worden van de ruimte. Vooral als u in het bezit bent van effen meubilair. Het kan natuurlijk ook dat de focus zo op het vloerkleed moet te liggen. Ook dat is bij ons mogelijk! Neem dan een kijkje bij onze zeldzame tapijten.

Bent u op zoek naar een 300×250 cm vloerkleed?

Dan bent u op zoek naar een vloerkleed van groter formaat. Deze grootte past goed in uw woonkamer bij een hoekbank of in de keuken onder uw eettafel. Laat u niet tegenhouden in de grootte. Het vloerkleed mag best een stuk uitsteken van uw keukentafel of bank. Dit geeft juist een warme en gezellige sfeer. We beschikken over een groot assortiment met veel verschillende kleuren, stijlen en materialen. Zeker weten dat het perfecte vloerkleed voor het perfecte plekje in uw huis bij ons te vinden is. Neem daarbij een kijkje naar het kleurenpalet van uw kamer, om deze zo aan te vullen met een kleed dat matcht. Het vloerkleed dat u neerlegt in de kamer zal een fijne en elegante sfeer creëren.

De aanschaf van een vloerkleed is een investering, zeker bij de grotere formaten. Wij willen u hierin niet laten tegenhouden om één van onze mooie tapijten aan te schaffen. Wij bieden u daarom een scherpe prijs en wij leveren vloerkleden in hoge kwaliteit. Een tip van ons: koop bij de aanschaf van uw vloerkleed een antislip onderkleed. Zo kunt u langer genieten van uw vloerkleed. Niet overtuigd en alsnog interesse in een kleiner vloerkleed? Ook dat kan bij ons! Wij hebben verschillende maten grote vloerkleed als bijvoorbeeld 250×350 cm. Kleine vloerkleden zijn ook een goede aanwinst voor uw kamer en passen goed bij uw meubilair.