Perzisch tapijt Rotterdam

Voor de aankoop van een prachtig authentiek Perzisch tapijt Rotterdam neemt u het beste contact op met de familie Mottaghi van Tapijten Kelim. Wij zijn al generaties lang gespecialiseerd in de verkoop van Perzische tapijten. Een Perzisch of oosters tapijt is een juweel in uw huiskamer. Vandaar dat het belangrijk is om contact op te nemen met een betrouwbaar bedrijf, waarvan de prijzen altijd zullen worden toegekend aan de kwaliteit van de producten. Onze specialist die u zal adviseren, is in staat om u te helpen uw keuze te maken op basis van uw interieur en voorkeur. Bij ons neemt u geen risico, want er is altijd een 30 dagen bedenktijd. Mocht u dus niet tevreden zijn of van gedachten veranderen binnen de 30 dagen, dan kunt u van de aankoop afzien. Kom gerust bij ons langs in Rotterdam! We kunnen u dan de nodige uitleg geven en u kunt onze collectie zien en voelen. Bezorgen doen wij helemaal gratis in de regio Rotterdam en u heeft uw pronkstuk altijd binnen de 2 dagen in huis.

Past een Perzisch tapijt wel in mijn moderne interieur?

Dit is een vraag die wij vaak krijgen van onze klanten. Over het algemeen is het oosterse tapijt heel gemakkelijk te integreren in een westers interieur; de kleuren vallen op en zijn zo harmonieus dat ze uw meubels niet kunnen bederven bekijk hier de voorbeelden. Voordat u een Perzisch tapijt in Rotterdam koopt, probeer wat bij te leren over hoe deze tapijten gemaakt zijn en hoe u een handgemaakt tapijt kan herkennen versus een machinaal tapijt. Wij helpen u daar graag mee! Het tapijt is echt een pronkstuk en het is daardoor natuurlijk van belang ook de geschiedenis van Perzische tapijten te kennen alsook de manier waarop ze worden geknoopt. In het algemeen geldt: hoe strakker, fijner en netter de knopen zijn, hoe waardevoller het stuk. Perzische tapijten Rotterdam koop je daarom het beste bij Tapijten Kelim, want wij garanderen dat ze allen met de hand zijn gemaakt.

Tapijten Kelim

Zoals u nu begrijpt, hebben onze tapijten een lange geschiedenis en worden ze al generaties lang met de hand gemaakt. De beste Perzische tapijten Rotterdam vind je bij Tapijten Kelim. U kunt ons vrijblijvend contacteren voor al uw vragen. Ook bent u van harte welkom eens een kijkje te nemen in ons atelier in Rotterdam. Wij nemen voor iedereen altijd de tijd om de benodigde uitleg te geven. Neem ook gerust eens een kijkje op onze website tapijtenkelim.nl.