Oosters vloerkleed? Alles daarover weten

Het Oosters vloerkleed heeft zijn weg naar de Nederlandse interieurs gevonden. In woonprogramma’s op televisie en in de woonbladen zult u het Oosters vloerkleed vaak tegenkomen. Deze prachtige, sfeerbepalende Oosterse tapijten zijn er in veel formaten en kleurvariaties die heel mooi combineren met de hedendaagse ton-sur-ton interieurmode. Wanden en meubels in dezelfde tinten met daarbij een kleurig Oosters vloerkleed als verrassend, speels element. Met zo’n prachtig vloerkleed geeft u uw woonkamer of slaapkamer cachet. 

 

oosters vloerkleed Bidjar Inida

 

Een uitgebreid assortiment

 

De prachtige, gevarieerde collectie vloerkleden van Tapijtenkelim.nl is interessant voor zowel de kenner als voor iemand die nauwelijks iets weet van Oosterse vloerkleden, die vooral afkomt op de kleurrijke patronen, de grote variatie in aanbod.

In de winkel en op internet zijn  Oosterse vloerkleden te bewonderen, maar ook moderne wollen vloerkleden behoren tot de collectie. Veel verschillende motieven en kleuren, figuren en symbolen vindt u terug op de vele Oosterse tapijten die aangeboden worden in de winkels en op de website. Het is zeer de moeite waard deze unieke, vrolijke tapijtencollectie te bekijken. U zult verrast worden en zeker een vloerkleed vinden dat van uw meubels een warm uitnodigend geheel maakt. Want een Oosters vloerkleed is veel meer dan een kleed onder uw voeten die de vloer bedekt. Dit warme tapijt is als een verbinder die warmte en gezelligheid in uw woonkamer brengt en uw gasten thuis doet voelen.

 

De familie Mottaghi

 

De Iraanse (het vroegere Perzië) familie Mottaghi produceert al generaties lang Oosterse tapijten. Met traditioneel vakmanschap, gedegen vakkennis en een scherp oog voor detail. Doorgegeven van generatie op generatie, heeft de familie Mottaghi een prachtige collectie vloerkleden van hoge kwaliteit opgebouwd. De vloerkleden worden met de hand gemaakt van de mooiste materialen. Bijzondere-, exclusieve- en antieke vloerkleden weten zij te vinden in kleine dorpen en stadjes in het Midden-Oosten. De familie Mottaghi maakt mensen graag blij met hun prachtige, unieke vloerkleden, die zon en schoonheid in uw huis brengen. Zij zijn als familie het kloppend hart achter Tapijtenkelim.nl waar hun unieke aanbod aan tapijen voor iedereen verkrijgbaar is.

 

 

 

Wat zoekt u precies?

 

Als u een Oosters vloerkleed wil aanschaffen is het belangrijk om een aantal zaken vooraf te bedenken. Wat zoekt u precies? Hoe groot moet het vloerkleed zijn? Is het voor de woonkamer bedoelt of voor de slaapkamer? Of voor uw kantoor of vergaderruimte? Een Oosters tapijt past overal en geeft aan elke ruimte een warme, bijzondere sfeer. Het is in vele afmetingen verkrijgbaar, ook voor grotere ruimtes of juist kleine ruimtes is er een passend tapijt te vinden. Als u weet waar het tapijt moet komen en hoe groot het moet zijn, kunt u gaan kijken naar de juiste kleur en het juiste motief. Wilt u een in het oog springend tapijt of moet het juist wat rustiger van kleur zijn? Allemaal factoren die meespelen bij de aankoop van zo’n uniek Oosters tapijt.

 

Heeft u nog vragen?

 

Als u nog vragen heeft over het door u bestelde tapijt of de levering kunt u altijd met Tapijtenkelim.nl bellen. Zij ziet hun klanten graag tevreden. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn of als u speciale wensen heeft dan denken zij graag met u mee en lossen een eventueel probleem graag voor u op.

 

Bekijk alle oosterse tapijten op voorraad.