Oosters vloerkleed? Alles daarover weten

Het Oosters vloerkleed heeft zijn weg naar de Nederlandse interieurs gevonden. In woonprogramma’s op televisie en in de woonbladen zult u het Oosters vloerkleed vaak tegenkomen. Deze prachtige, sfeerbepalende Oosterse tapijten zijn er in veel formaten en kleurvariaties die heel mooi combineren met de hedendaagse ton-sur-ton interieurmode. Wanden en meubels in dezelfde tinten met daarbij een kleurig Oosters vloerkleed als verrassend, speels element. Met zo’n prachtig vloerkleed geeft u uw woonkamer of slaapkamer cachet. Tapijtenkelim.nl heeft zowel bijzondere, authentieke vloerkleden en antieke exemplaren als goedkopere- en vintage Oosterse vloerkleden in huis.

oosters vloerkleed Bidjar Inida

Een uitgebreid assortiment

De prachtige, gevarieerde collectie vloerkleden van Tapijtenkelim.nl is interessant voor zowel de kenner als voor iemand die nauwelijks iets weet van Oosterse vloerkleden, die vooral afkomt op de kleurrijke patronen, de grote variatie in aanbod en de aantrekkelijke prijzen die een deel van de collectie kenmerkt. In de winkels en op internet zijn kostbare antieke Oosterse vloerkleden te bewonderen, maar ook moderne wollen vloerkleden behoren tot de collectie. Veel verschillende motieven en kleuren, figuren en symbolen vindt u terug op de vele Oosterse tapijten die aangeboden worden in de winkels en op de website. Het is zeer de moeite waard deze unieke, vrolijke tapijtencollectie te bekijken. U zult verrast worden en zeker een vloerkleed vinden dat van uw meubels een warm uitnodigend geheel maakt. Want een Oosters vloerkleed is veel meer dan een kleed onder uw voeten die de vloer bedekt. Dit warme tapijt is als een verbinder die warmte en gezelligheid in uw woonkamer brengt en uw gasten thuis doet voelen.

De familie Mottaghi

De Iraanse (het vroegere Perzië) familie Mottaghi verkoopt al generaties lang Oosterse tapijten. Met traditioneel vakmanschap, gedegen vakkennis en een scherp oog voor detail. Doorgegeven van generatie op generatie, heeft de familie Mottaghi een prachtige collectie vloerkleden van hoge kwaliteit opgebouwd. De vloerkleden worden met de hand gemaakt van de mooiste materialen. Bijzondere-, exclusieve- en antieke vloerkleden weten zij te vinden in kleine dorpen en stadjes in het Midden-Oosten. De contacten daarvoor zijn van generatie op generatie overgegaan waardoor het mogelijk is exclusiviteit te leveren. De familie Mottaghi maakt mensen graag blij met hun prachtige, unieke Oosterse vloerkleden, die zon en schoonheid in uw huis brengen. Zij zijn als familie het kloppend hart achter Tapijtenkelim.nl waar hun unieke aanbod aan Oosterse vloerkleden voor iedereen verkrijgbaar is.

Een Oosterse tapijt aanschaffen

Waar u aan moet denken als u een Oosters tapijt aan wil schaffen en wat u van Oosterse tapijten moet weten als u een dergelijk tapijt aan wilt schaffen. De unieke kleurrijke Oosterse tapijten uit de collectie van de familie Mottaghi zijn handgeknoopt. Deze tapijten komen uit de Oosterse landen India, Pakistan, Afghanistan en Nepal. Daar wordt ieder tapijt met de hand gemaakt door mensen met grote vakkennis. Vakkennis, die door de oude generatie op de jonge generatie overgebracht wordt. Ook de tapijten die in het voormalige Perzië, nu Iran, gemaakt worden horen in deze collectie thuis, maar wij kennen deze tapijten vooral als Perzische tapijten, afkomstig uit het voormalige Perzië dat wij kennen uit verhalen als Aladdin en de wonderlamp en Sinbad de zeeman. Oosterse tapijten zijn in vele variaties, maten, kleuren, ontwerpen en prijsklassen te koop.

Wat zoekt u precies?

Als u een Oosters vloerkleed wil aanschaffen is het belangrijk om een aantal zaken vooraf te bedenken. Wat zoekt u precies? Hoe groot moet het vloerkleed zijn? Is het voor de woonkamer bedoelt of voor de slaapkamer? Of voor uw kantoor of vergaderruimte? Een Oosters tapijt past overal en geeft aan elke ruimte een warme, bijzondere sfeer. Het is in vele afmetingen verkrijgbaar, ook voor grotere ruimtes of juist kleine ruimtes is er een passend tapijt te vinden. Als u weet waar het tapijt moet komen en hoe groot het moet zijn, kunt u gaan kijken naar de juiste kleur en het juiste motief. Wilt u een in het oog springend tapijt of moet het juist wat rustiger van kleur zijn? Allemaal factoren die meespelen bij de aankoop van zo’n uniek Oosters tapijt.

Uw Oosters tapijt in de juiste kleur

Het karakter en het temperament van een land is terug te vinden in het kleurenpalet van de vloerkleden die daar handgemaakt worden. Elk Oosters land maakt Oosterse tapijten in een eigen kleurenpalet. Als u van rood houdt is een Indo-Bidjar tapijt, gemaakt in India, het land van warme kleuren, een goede keuze. Pakistan maakt daarentegen juist tapijten in zachtere, lichtere kleuren. Een Zieglertapijt is dan echt iets voor u. Ben u een liefhebber van blauw dan is een Chinees tapijt voor u een goede keuze. De Chinezen houden van blauw en verwerken dit in hun prachtige vloerkleden met mooie motieven. Rustgevende groene tapijten worden gemaakt in Turkije en Iran. Als u filtert op design, kleur, afmeting en prijs vindt u vanzelf het perfecte kleed voor uw woning of bedrijfsruimte.

Prijs en kwaliteit

De prachtige tapijten zijn van topkwaliteit. De beste materialen worden gebruikt voor de mooiste vloerkleden, die duurzaam zijn doordat ze jaren en jaren mooi blijven. Met zorg gemaakt, kunt u deze vloerkleden kunt u uiteindelijk kopen voor een bodemprijs. De familie Mottaghi hecht veel waarde aan tevreden klanten en wil graag voor elk budget toegankelijk zijn, zodat veel mensen van hun kleden kunnen genieten. De prijzen variëren daardoor net zo als het zeer gevarieerde aanbod. Voor 400 euro kunt u al een mooi kleed kopen, maar ook dure kleden van 6.000 euro zijn te vinden in hun collectie en een uitgebreide collectie die daar qua prijs tussenin zit. Voor elk budget is er een Oosters vloerkleed te vinden.

Garantie op uw Oosterse tapijt

Op elk Oosters tapijt zit 2 jaar garantie en u krijgt een ondertekend certificaat van echtheid meegeleverd. Daarop kunt u zien dat het echt om een authentiek handgeknoopt tapijt gaat. Ook ziet u daarop in welk land en in welke regio het tapijt gemaakt is. Dit maakt het vloerkleed persoonlijk, u staat als het ware even in het atelier waar uw prachtige vloerkleed vakkundig en met liefde geweven is door iemand met jarenlange ervaring. Elke draad is met zorg, met de hand, in uw vloerkleed aangebracht. Nergens op de wereld is een Oosters tapijt te vinden dat exact hetzelfde is. Uw vloerkleed is uniek.

Levering van uw oosters vloerkleed

Als uw een keuze gemaakt heeft uit de vele Oosterse tapijten kunt u het tapijt eenvoudig bestellen via de website. Als groothandel importeert Tapijtenkelim.nl zelf vanuit de Oosterse landen waar de tapijten gemaakt worden. Zij kopen grote voorraden in en kunnen daardoor snel leveren en de kosten laag houden. De beste kwaliteit leveren voor de laagste prijs. U heeft uw bestelde vloerkleed al binnen 2 dagen in huis zonder bezorgkosten. Vervolgens heeft u 30 dagen bedenktijd. In die tijd kunt u rustig wennen aan uw nieuwe vloerkleed. Mocht het kleed uiteindelijk toch niet bevallen dan kunt u het zonder kosten naar Tapijtenkelim.nl terugsturen.

Heeft u nog vragen?

Als u nog vragen heeft over het door u bestelde tapijt of de levering kunt u altijd met Tapijtenkelim.nl bellen. Zij ziet hun klanten graag tevreden. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn of als u speciale wensen heeft dan denken zij graag met u mee en lossen een eventueel probleem graag voor u op.

Bekijk alle oosterse tapijten op voorraad.    

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *