Projecten waar wij trots op zijn

Nain Habibian

Er is iets magisch aan een interieur met een steen openhaard. De dansende vlammen geven de ruimte een warmte en gezelligheid die uitnodigt om te ontspannen en te genieten van de avond. Het zwarte leren fauteuil en de rode leren stoel bieden comfort en stijl, terwijl de donkerbruine houten vloer de perfecte achtergrond vormt voor het Perzische tapijt van Nain Habibian. Dit tapijt is een kunstwerk op zich, met verschillende tinten blauw, beige en roze en mooie Shah abbas bloemen en prachtige tekeningen, waaronder een medallion. Het tapijt maakt de ruimte tot een geheel en voegt een vleugje romantiek toe aan de sfeer. Hier, omgeven door deze warme en prachtige elementen, kunt u echt ontspannen en genieten van het moment.


Nain tapijt

De warme kleuren van dit Nain tapijt met een donkerblauwe achtergrond geven deze woonkamer direct meer flair. Het contrast met het daglicht en de lichte en donkere kleuren zorgt ervoor dat je oog er direct opvalt. De bèige kleuren in dit tapijt passen perfect bij de banken met hun donkerblauwe kussens en Pruisisch blauw fauteuil en het prachtige schilderij aan de muur.

Vintage vloerkleed ondernemerslounge RTLZ

Dit vintage vloerkleed in de ondernemerslounge van RTLZ geeft een mooi contrast aan het donkere meubilair, waardoor het er direct uitspringt en de ruimte een stuk lichter maakt.

Teylers museum Haarlem

Dit prachtige tapijt in het Teylers museum in Haarlem heeft blauwe details, die perfect passen bij het houtwerk op de muur. Het tapijt heeft een klassieke uitstraling, wat past bij het meubilair en de open haard.


Tabriz tapijt

De kleuren in dit tabriz tapijt passen perfect bij de stoelen en de kleur op de muur in deze woonkamer. Het geeft het minimalistische interieur direct wat meer complexiteit en warmte. De rode kleur in het tapijt past goed bij de visgraatvloer en geeft de woonkamer net een beetje extra.


Kerman lavar

Dit Kerman lavar tapijt heeft een breed scala aan kleuren, waaronder rood, blauw, groen en wit. Deze kleuren zie je terug in de accessoires en geeft het hele interieur een stoer karakter. Het tapijt geeft een mooi contrast met de witte wanden en voegt een opvallende en aantrekkelijke touch toe aan de ruimte.


Perzisch tapijt Bidjar in een Scandinavisch interieur

Dat een Perzisch tapijt ook prima past in een Scandinavisch interieur zie je hier. Deze Bidjar past met zijn rode kleuren perfect bij de houttinten en maakt het rustige karakter van de Scandinavische stijl net wat interessanter. Het patroon past perfect bij de rustige kleur op de muur.


Nain tapijt Frankrijk

Dit Nain tapijt heeft een subtiel en aangenaam patroon met blauwe en beige kleuren die samen een harmonieuze uitstraling creëren. Deze kleuren passen goed bij de lichtere meubels in de ruimte en dragen bij aan een rustige en elegante sfeer. Het tapijt vult de ruimte mooi op en geeft een gevoel van warmte en comfort.


Kazak tapijt

Dit Kazak tapijt is een werkelijk unieke combinatie van geometrische en symmetrische elementen. Het patroon bestaat uit een combinatie van geometrische vormen en bloemmotieven en is gemaakt met verschillende kleuren waaronder rood, blauw, geel en groen. De Ecru kleur van het tapijt en schilderij zijn perfecte match voor het interieur.De Het patroon van steekt mooi af tegen de diep karmozijnrode achtergrond. Dit traditionele ontwerp wordt beschouwd als een symbool van voorspoed, en de ingewikkeldheid van het patroon zorgt voor een opvallend stuk dat een centraal punt is in de woonkamer. Het traditionele patroon en de warme kleuren van het tapijt geven de ruimte een gevoel van comfort en gezelligheid.


Nain Habibian

Dit nain tapijt heeft een modern en abstract patroon. Het patroon bestaat uit verschillende vormen en lijnen in verschillende kleuren, waaronder grijs, wit en zwart. Het tapijt past goed bij de meubels die op de foto staan. De meubels hebben een modern en minimalistisch ontwerp en de kleuren van het tapijt complementeren deze stijl goed. Het tapijt voegt een extra dimensie van textuur en kleur toe aan de ruimte en maakt het geheel meer aantrekkelijk en gezellig.


Vintage Perzisch tapijt in een industrieel interieur

Dat een Perzisch tapijt ook perfect in een industrieel interieur past zie je hier. Het patroon bestaat uit bloemmotieven en geometrische vormen en is gemaakt met rustige natuurlijke kleuren zoals grijs, bruin en turquoise kleuren wat perfect past bij een industrieel interieur. Het tapijt heeft een gebreide textuur en is van wol en katoen.

Het tapijt past goed bij de meubels en de ruimte die op de foto zijn afgebeeld. De meubels hebben een traditionele en elegante uitstraling en de kleuren van het tapijt complementeren deze stijl. Het tapijt voegt warmte en kleur toe aan de ruimte en maakt het geheel meer uitnodigend en gezellig. Het traditionele patroon van het tapijt sluit aan bij de algehele sfeer van de ruimte en versterkt de stijl van de meubels en de decoratie.


Vintage Perzisch tapijt

Dit blauwe vintage Perzische tapijt brengt deze woonkamer helemaal tot leven. Ondanks dat het een vintage tapijt is, heeft het een moderne uitstraling dankzij het abstracte patroon van verschillende vormen en lijnen. Het past goed bij de moderne en minimalistische meubels en interieur in de ruimte, en voegt een explosie van kleur toe aan de ruimte.

Keshan tapijt

Dit Keshan tapijt is 320 x 420 en tilt de eetkamer van een villa in zuid Frankrijk helemaal op. Het patroon bestaat uit bloemmotieven en geometrische vormen en is gemaakt met kleuren zoals rood, blauw en beige.

De meubels hebben een traditionele en elegante uitstraling en de kleuren en het patroon van het tapijt complementeren deze stijl. Het tapijt voegt warmte en kleur toe aan de ruimte en maakt het geheel meer uitnodigend en gezellig. Het klassieke patroon van het Keshan tapijt sluit aan bij de algehele sfeer van de ruimte en versterkt de stijl van de meubels en de decoratie.


Coca cola gebouw Rotterdam

Dit prachtige ronde tapijt maakt deze ontvangstruimte in het Coca Cola gebouw in Rotterdam een stuk gezelliger. De rode kleuren komen terug in het Coca Cola logo aan de muur en het beige komt weer overeen met de meubels en de vloer. Daarnaast past het ronde weer bij de vormen in de vloer. Echt een plaatje!

A’dam toren

Beide tapijten passen perfect bij de strakke en verfijnde stijl van de Amsterdamse toren en versterken de elegante sfeer. De neutrale kleuren en subtiele patronen voegen textuur en warmte toe zonder af te leiden van de algehele look and feel van de ruimte. Het gebruik van twee tapijten binnen één ruimte schept een gevoel van diepte en versterkt het gevoel van een georganiseerde en verfijnde ruimte.

Je ziet het paars van de verlichting terugkomen het tapijt en het beige sluit weer perfect aan bij de fauteuil.Patchwork tapijt

Dit is een patchwork tapijt, bestaande uit verschillende stukken textiel in verschillende kleuren en patronen die samen een uniek en speels effect creëren. Het tapijt heeft een mix van beigetinten, die allemaal bij de gordijnen en het bankstel passen.

Het tapijt past goed bij de bohemian en eclectische stijl van het interieur. De verschillende kleuren en patronen op het tapijt zorgen voor een speels accent en zetten de toon voor de relaxte en ontspannen sfeer van de woonkamer. Het tapijt werkt ook als een natuurlijk verbindend element tussen de verschillende meubels en decoratieve elementen in de ruimte.


Tabriz tapijt in een modern interieur

Dit Tabriz tapijt heeft een klassiek patroon in verschillende tinten rood en beige. Het rood in het tapijt complementeert perfect de rode kussens op de bank en creëert een krachtige, samenhangende look in de ruimte. De beige tinten in het tapijt harmoniseren met de beige kleur van de muren en de meubels, waardoor het interieur een warm en uitnodigend gevoel krijgt.

Bovendien voegt het tapijt een klassieke flair toe aan het moderne interieur, waardoor het een interessant en spannend contrast creëert. Het rood en beige patroon zorgt voor visuele interesse en maakt het interieur stijlvol en elegant.


Nain Habibian

Dit Nain Habibian tapijt heeft een klassiek patroon in de kleuren grijs en rood. Het contrast tussen de donkergrijze en rode kleuren creëert een visueel interessant effect. Het grijze en rode patroon van het tapijt is in lijn met de lichtere kleur van de muren en de vloer en de groene kleur van de kussens op de bank versterkt het geheel en zorgt voor een harmonieuze en elegante uitstraling in de ruimte.


Bidjar tapijt

Dit Bidjar tapijt heeft een klassiek patroon met een hoog detailniveau en is uitgevoerd in een subtiele combinatie van verschillende kleuren, waaronder groen, blauw, rood en beige. Het tapijt geeft de ruimte een traditionele en elegante uitstraling en past goed bij de andere elementen in het interieur, zoals de betonnen vloer en de groene bank. Het geeft de ruimte warmte en comfort.


Najafabad tapijt

Dit Najafabad tapijt heeft een patroon van bloemmotieven in verschillende tinten blauw op een beige achtergrond. De kleuren en het patroon van het tapijt passen goed bij de houten vloer en het beige plafond in de studeerkamer. Het tapijt voegt ook textuur en warmte toe aan de kamer, wat het algehele uiterlijk verbetert.