Is uw tapijt aan een opknapbeurt toe?

Tapijtenkelim repareert, herstelt en knoopt uw tapijt weer zoals hij hoort. Zodat u er nog jaren van kunt genieten! U kunt bij ons met allerlei soorten vragen terecht. Onze experts hebben alle expertises in huis om uw tapijt weer als nieuw te maken.

Heeft uw tapijt schade opgelopen door meubels die erop staan? Of hebben er motten ingezeten? Tapijtenkelim repareert en herstelt uw tapijt.

Screenshot 2021 09 23 at 14.18.23

Met wat voor vragen kunt u bij ons terecht?

Wij verzorgen de gehele reparatie van uw tapijt. Van gaten tot kleurslijtage. Maar ook kleine details die u misschien niet gezien hebt. Zo repareren wij loshangende franjes of repareren slijtage aan de kanten van het tapijt. Vaak lopen tapijten door de jaren heen veel schade op, door verplaatsing, meubels of een onjuiste verzorging. Een slijtage kan de schoonheid van een tapijt volledig te niet doen. Erger u er niet langer aan, maar laat hem maken. Zo geniet u over een poosje weer van uw prachtige tapijt!

Tapijten kunnen door de jaren heen verzwakken. Ze kunnen erg oud worden, maar hebben wel de juiste verzorging daarbij nodig. Wij helpen u ook graag bij het versterken van uw tapijt. Door het spannen en rechttrekken van uw tapijt of een extra versterkingsband aan te brengen. Hierin blijft uw tapijt zijn originele vorm, maar hoeft u niet meer bang te zijn voor slijtage. Daarnaast geniet u nog wat jaartjes langer van uw parel!

Is uw kleed vervaagd of zijn er vlekken op gemaakt?

Gemorst met wijn, olie of eten, het overkomt iedereen wel is. Maar het kan erg storend zijn als u de vlekken niet zelf uit het tapijt krijgt. Tapijtenkelim helpt u graag door uw tapijt bij te kleuren zoals in de oude staat. Hier ziet u niks van terug en maakt een tapijt weer als nieuw.

Tapijt groter of kleiner maken?

Als u niet tevreden bent over de lengte of breedte van het kleed, kunt u er een rand bij laten knopen. Hierin wordt de symmetrie van het kleed behouden en ook de kleuren exact overgenomen. Zo past uw tapijt weer prachtig in uw woning!