Perzische tapijten: de slimste manier de warmte binnen te houden


De gasprijzen reizen uit het dak en deze winter is het belangrijker dan ooit om je warmte binnen te houden en je huis goed te isoleren. Wil je wat luxe en comfort toevoegen aan je huis en boven alles de warmte binnen houden? Dan is een Perzisch tapijt de meest waarde volle investering die je kunt doen.


Warme voeten & een warm hart


Onze tapijten zijn van natuurlijke materialen, wat beter is voor je gezondheid en die van je kinderen en huisdieren. Daarnaast hebben ze een groot isolerend vermogen en zorgen ze voor wat extra warme in je huis. In Oosterse landen is het al eeuwenlang normaal om een tapijt te gebruiken als enige manier om huizen en tenten warm te houden. Heb je een houten of laminaat vloer? Dan is een Perzisch tapijt geweldig voor de akoestiek. Onze handgeknoopte tapijten zijn de enige die geschikt zijn voor vloerverwarming.

Onze tapijten zijn niet alleen mooi, maar ook zeer duurzaam. Ze gaan jaren en jaren mee, waardoor ze een verstandige investering voor je huis zijn. Wij werken alleen met authentieke, Perzische knopers die aan ieder tapijt uitgebreid aandacht besteden. Ze werken soms jaren aan één tapijt en achter ieder exemplaar zit een uniek verhaal.


Een lust voor het oog


Perzische tapijten zijn de laatste jaren erg in de mode en dat is niet voor niets. De kleuren en ontwerpen van Perzische tapijten behoren tot de meest ingewikkelde en mooiste ter wereld. Ze hebben vaak felle, gedurfde kleuren en ingewikkelde ontwerpen die echt flair kunnen geven aan elk interieur. Ze zijn een ware lust voor het oog. Dus als je op zoek bent naar een waardevolle investering om wat luxe en comfort aan je huis toe te voegen, dan is een Perzisch tapijt een uitstekende keuze.

Wij importeren onze eigen tapijten rechtstreeks uit het Midden-Oosten , zodat we de kwaliteit ervan kunnen garanderen. Je vindt nergens anders een betere selectie Perzische tapijten. Omdat we zonder tussenpersonen werken, betaal jij altijd een eerlijke prijs.


Kom langs in onze showroom of bestel online


Al onze Perzische tapijten zijn uniek en daarom hebben we van ieder tapijt maar één exemplaar op voorraad. Verliefd geworden? Onderneem snel actie, want voor je het weet gaat iemand anders er met jouw droomtapijt vandoor. Je kunt je tapijt online bestellen en gratis laten bezorgen, maar we verwelkomen je graag in onze showroom. Maak vandaag nog een afspraak, want we zitten snel vol.

wij zijn gegarandeerd dé goedkoopste van Nederland. Dat komt omdat wij al onze tapijten groot inkopen, zonder tussenpersonen. Zo krijgen we een betere prijs per tapijt. En omdat we alles rechtstreeks van de knopers importeren, kun je er zeker van zijn dat de kwaliteit altijd van hoog niveau is. Bovendien belonen we het harde werk van de knopers, want het knopen van een tapijt duurt soms wel jaren.

Wil je de tapijten in het echt bewonderen? Kom vandaag nog langs in onze showroom in Bleiswijk! Alles is direct leverbaar. Bestel je liever online? Dat kan ook, wij bezorgen je tapijt gewoon gratis bij je thuis. Ben je toch niet helemaal tevreden? Dan kun je je tapijt binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Zo zijn we er zeker van dat jij de perfecte keuze maakt en een leven lang plezier hebt van je Perzische tapijt.


Bestel vandaag nog en kom niet in de kou te zitten

benieuwd hoe Perzische tapijten worden gemaakt?

Bekijk de onderstaande video


Bekijk hier ons verhaal


Zij gingen jou al voor

9,7 beoordeling van 527 beoordelingen

 • Ik ben heel vriendelijk geholpen met advies omtrent de aankoop van een kleed in het buitenland. Dit bedrijf heeft mij van een enorme miskoop behoed!

  thumb Olivier (Olivier)


  Zojuist een prachtig tapijt gekocht uit Iran, kwaliteit en goede info ook waar het tapijt gemaakt is.
  Vriendelijke man met veel kennis top!

  thumb John van Amsterdam

  I did not buy a carpet, I had a special information problem and asked for advice in which it was already certain in advance that I would not buy a carpet. I received that selfless advice and it helped me further. That is what is called “Heart for the business and your profession”, thank you very much again Paul, Zoetermeer Netherlands

  thumb Paul van der Zijde
 • I am very happy with our new carpets from TapijtenKelim.nl Personal service, huge range of options for different taste and budgets. Guys are very helpful and professional! Thank you very much!

  thumb Inna R

  Heb twee tapijten bij hem gekocht en ben erg tevreden! Hij is erg vakkundig. Ik raad deze winkel aan

  thumb Anna Zamanipoor

  Onlangs in deze winkel een mooi tapijt gekocht. In de winkel een aantal tapijten uitgezocht en de eigenaar is ze bij ons thuis komen brengen. Één voor één in onze woonkamer “uitgerold”. Wij konden zo een goede keuze maken. Kundige nette eigenaar. Wij zijn er heel blij mee. Wim en Linda

  thumb Linda Nauta
 • Zojuist een prachtig tapijt gekocht uit Iran, kwaliteit en goede info ook waar het tapijt gemaakt is. Vriendelijke man met veel kennis top!

  thumb John van Amsterdam


  Zojuist een handgeknoopte Kelim gekocht. Ik ben meer dan tevreden! Zeer vriendelijke mensen die veel verstand hebben van hun kleden en andere producten. Als je een origineel, authentiek kleed wilt kopen voor een mooie prijs, koop ‘m hier.

  Met vriendelijke groet,

  Daniël

  thumb Daniel Dees


  Onlangs in deze winkel een mooi tapijt gekocht.
  In de winkel een aantal tapijten uitgezocht en de eigenaar is ze bij ons thuis komen brengen.
  Één voor één in onze woonkamer “uitgerold”. Wij konden zo een goede keuze maken.
  Kundige nette eigenaar.
  Wij zijn er heel blij mee.
  Wim en Linda

  thumb Linda Nauta
 • I asked for advice for 3 Persian carpets i was going to sell. I was helped very friendly and quick. Great service!!!

  thumb Arnold Lombarts

  Zojuist een handgeknoopte Kelim gekocht. Ik ben meer dan tevreden! Zeer vriendelijke mensen die veel verstand hebben van hun kleden en andere producten. Als je een origineel, authentiek kleed wilt kopen voor een mooie prijs, koop ‘m hier. Met vriendelijke groet, Daniël

  thumb Daniel Dees

  I am very happy with our new carpets from TapijtenKelim.nl
  Personal service, huge range of options for different taste and budgets.
  Guys are very helpful and professional!

  Thank you very much!

  thumb Inna R
 • Snel antwoord en advies via de mail!

  thumb Danjella van der Donk


  Vriendelijke eigenaar. Heel goed geholpen. Exclusief zeer mooi tapijten.

  thumb Mustafa Uyar

  I did not buy a carpet, I had a special information problem and asked for advice in which it was already certain in advance that I would not buy a carpet.
  I received that selfless advice and it helped me further. That is what is called “Heart for the business and your profession”, thank you very much again
  Paul, Zoetermeer Netherlands

  thumb Paul van der Zijde
 • Zeer vriendelijke man, die je graag helpt, en je antwoord geeft op al je vragen. Met veel kennis van Perzische tapijten.

  thumb F Gazenbeek

  Prima service, vriendelijk geholpen met goede adviezen.

  thumb Michel Van ijzendoorn

  Very friendly and swift communication.

  thumb Wilma van der Griend

 • Bijzonder vriendelijk ontvangst. Geen moeite teveel. Prachtige kleden.

  thumb Cees Daalmeijer

  Zeer vriendelijk en behulpzaam! Veel kennis over zijn vak!!

  thumb Cheyenne V

  Hoge kwaliteit Perzische tapijten ,een succesvol bedrijf , ik heb met de eigenaar goed kunnen samen werken ,Een eerlijke man en ook een eerlijke verkoper .

  thumb Farzad Shabestani poor

 • Ik heb contact gehad met de heer Pooya Mottaghi via Whatsapp over taxatie van mijn tapijten. Hij was zeer vriendelijk, deskundig en reageerde snel op mijn berichten.

  thumb Andrea van Dijk