kelim vloerkleed? Een rondleiding door deze wereld

Tegenwoordig is de vraag naar tapijten in niet alleen Nederland, maar ook wereldwijd steeds groter geworden. Waarom zou je je huis niet nog leuker, vrolijker en unieker maken door er een kleurrijk tapijt in te plaatsen? De meeste mensen kiezen in zo’n geval voor een saai, egaal kleurig tapijt, terwijl je net zo goed voor een kleurrijk tapijt met een opvallend motief kunt gaan. Op een tapijt met een kleurrijk motief raak je minder snel uitgekeken en dit geeft tegelijkertijd een veel vrolijkere uitstraling aan je woonkamer of in welke kamer je hem wilt plaatsen. Als je toch besluit om voor een tapijt te gaan met een vrolijk motief, dan is een Perzisch tapijt meer dan geschikt voor jou! Deze verschillende tapijten op de site van kelim vloerkleden hebben allemaal een uniek motief, maar hebben de overeenkomst dat ze een vrolijke, kleurrijke en buitenlandse sfeer aan de kamer geven. De kelim vloerkleden bestaan uit natuurlijke producten, zoals wol en katoen, die handgemaakt zijn geknoopt en bestaan uit eeuwenoude ontwerpen. Iedereen zou de wereld van deze kelim vloerkleden moeten ervaren!

kelim vloerkleed
kelim vloerkleed

Website

Tientallen verschillende motieven op honderden verschillende vloerkleden, en deze zijn allemaal te vinden op Tapijtenkelim.nl. Voor iedereen is hier wel een kelim vloerkleed te vinden wat past in zijn of haar interieur. Vormen, objecten, symbolen, kleuren, alles is samengevoegd in deze kleden, je kunt het zo gek nog niet bedenken wat er allemaal al door hun is gemaakt. Op de website is een grote collectie aan vloerkleden te vinden in allemaal verschillende stijlen: kelim, oosters, exclusief en nog veel meer. Verder kom je meteen iets te weten over de eigenaars van het bedrijf en hun liefde voor het maken en verkopen van deze kelim vloerkleden. Ook kan je als je eventuele vragen hebt contact opnemen met de eigenaren.

Buiten de site om, heeft het bedrijf ook nog een eigen YouTube kanaal. Eén van hun filmpjes staat ook op hun site, dit is een filmpje om het verschil te laten zien tussen knopen van een kleed die met de hand zijn gemaakt en die door machines zijn gemaakt. Dit maakt de site nog unieker en is tegelijkertijd ook nog eens interessant, want hoeveel mensen weten nu echt hoe dit knopen van kleden in zijn werk gaat?

Eigenaars

De familie Mottaghi is de eigenaar van het kelim vloerkleden bedrijf. Hun oorspronkelijke afkomst is Iran (het oude Perzië) en hun familie verkoopt al eeuwenlang Perzische tapijten. De vloerkleden maken ze grotendeels met de hand en met veel oog voor detail, zoals ook te zien is in de resultaten van hun kleden. De kelim vloerkleden worden samengesteld uit hoogwaardige materialen die de familie verkrijgt van over de hele wereld. Ook maken ze een speciale collectie, waarbij ze materialen verkrijgen uit kleine dorpen en steden in het Midden-Oosten. Ze geven niet op tot ze de perfecte stof gevonden hebben om hun creaties mee te maken. Ze zijn blij dat ze met hun talenten voor het maken van tapijten andere mensen blij kunnen maken met een prachtig stuk stof met een uniek motief in hun huis!

Collectie kelim vloerkleed

Op de website is een enorme collectie aan Perzische tapijten te vinden. Zo is er een normale collectie met kelims, een oosterse collectie en ook een exclusieve collectie, waar de meest authentieke kleden op een rijtje zijn gezet. Verder zijn er nog meer categorieën vloerkleden die op de site te vinden zijn, zoals Perzische tapijten, antieke tapijten, vloerkleden van wol en vintage vloerkleden. In al deze categorieën vind je een uitgebreide verzameling van handgeknoopte kleden in verschillende soorten, maten en prijzen. Er is altijd wel een kelim vloerkleed wat helemaal bij jou en je interieur past.

Op de site staan verschillende tapijten bij elk van de stijlen die al eerder zijn genoemd, hier vind je een beschrijving van het tapijt, een echtheidscertificaat en hoelang je garantie hebt op het tapijt. Dit is heel handig als je meer van het tapijt af wilt weten voordat je hem wilt koopt. Een echtheidscertificaat bevestigd dat het tapijt handgeknoopt is gemaakt en vertelt ook waar dit is gebeurt, in welk land en welke stad. En de garantie is voor elk tapijt op de site 2 jaar. Hier is het bedrijf erg trots op, want dit betekent dat hun tapijten lang in een erg goede staat zullen blijven, mits deze goed wordt verzorgd door de kopers van het product.

Topkwaliteit en lage prijzen

De vloerkleden op de site Tapijtenkelim.nl worden gemaakt van de beste materialen en uiteindelijk verkocht voor de laagste prijzen. De familie wilt graag kleden afleveren die de beste kwaliteit hebben om zo de koper van het product helemaal tevreden te stellen. Ze willen graag dat hun kleden voor iedereen verkrijgbaar zijn, en ze hebben daarom besloten om de kosten van de producten laag te houden, maar wel zo hoog dat ze nog winst maken met hun verkoop. De meeste vloerkleden zijn daarom tussen de 3000 en 4000 euro, maar de prijzen variëren enorm. Er zijn namelijk kleden voor 1000 euro en ook voor 6000 euro. Dit verschil in prijs heeft natuurlijk te maken met de kwaliteit en het materiaal van de stof en met de tijd die nodig was om het vloerkleed te maken. Natuurlijk heb je net als bij elke andere webshop of winkel ook aanbiedingen, waarbij vloerkleden verkrijgbaar zijn rond de 400 euro, wat erg goedkoop is voor een vloerkleed.

Levering en terugsturen van kelim vloerkleed

Bij dit bedrijf zit natuurlijk ook een erg snelle levering, je kelim vloerkleed is er namelijk al binnen twee dagen! Verder heb je ook 30 dagen bedenktijd, zodat je eerst kunt wennen aan je tapijt in je interieur, en als je dat toch niet bevalt kun je hem toch nog terugsturen. Ook zijn er geen verzendkosten of retourkosten inbegrepen.

Blog

Ook staat er op de site een blog die de eigenaren van het bedrijf hebben geplaatst. Hier staat een uitleg over het knopen van zo’n tapijt en hoe dit in zijn gang gaat. Verder staan er ook tips hoe je een kelim vloerkleed et beste schoon kunt houden in huis. Op de site staat nog veel meer informatie die betrekking heeft op de kelim vloerkleden, maar het is leuker om hier zelf onderzoek naar te doen en de wereld van de kelim vloerkleden zelf te ervaren.

Bekijk onze kelim collectie.   

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *