Ontdek het perfecte tapijt voor je interieur met GRATIS persoonlijk advies van interieurdesigner Rosa!

Ben je op zoek naar het perfecte tapijt om je interieur helemaal af te maken, maar heb je moeite met het maken van de juiste keuze? Grijp nu deze unieke kans en ontvang een gratis flitsadvies (ter waarde van €150,-) van getalenteerde interieurdesigner Rosa van rosainterieur.nl! Wees er snel bij, want er zijn slechts een beperkt aantal plekken per maand beschikbaar.

Waarom kiezen voor Rosa’s advies?

Het kiezen van een tapijt komt vaak als laatste in het interieurontwerp, nog nadat de kleuren van de muren zijn bepaald en de meubels zijn geplaatst. Dat kan het kiezen van het perfecte tapijt lastig maken.

Rosa heeft jarenlange ervaring in het creëren van stijlvolle en functionele interieurs en heeft al veel tevreden klanten geholpen met haar expertise en passie voor design. Haar flitsadvies helpt je om een weloverwogen keuze te maken voor een tapijt dat perfect past bij je interieur en persoonlijke stijl.

 

Wat kun je verwachten van het gratis flitsadvies?

 

  • Rosa analyseert de foto’s van je huidige interieur en houdt rekening met jouw wensen en voorkeuren.
  • Ze adviseert je over het meest geschikte tapijt uit onze collectie, passend bij de kleuren, materialen en stijl van je interieur.
  • Je ontvangt een op maat gemaakt advies dat je helpt om de perfecte finishing touch aan je ruimte te geven.

Hoe kun je profiteren van dit exclusieve aanbod?

 

  1. Neem vrijblijvend contact op met Rosa via rosa@rosainterieur.nl en vermeld in je e-mail “tapijtenkelim actie” om gebruik te maken van dit exclusieve aanbod.
  2. Geef in je e-mail je wensen en voorkeuren aan, samen met foto’s van je huidige interieur. Hoe meer informatie en details je kunt geven, des te beter Rosa je kan helpen bij het vinden van het perfecte tapijt.
  3. Rosa zal je aanvraag bekijken en je een persoonlijk advies geven voor een tapijt uit onze collectie, passend bij je interieur.

Let op: op = op

Er zijn slechts een beperkt aantal gratis adviezen per maand beschikbaar. Vraag nu je gratis advies ter waarde van €150,- aan en laat Rosa je helpen bij het vinden van jouw perfecte Perzische tapijt.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze samenwerking met Rosa? Neem gerust contact met ons op via info@tapijtenkelim.nl of bekijk onze website voor meer informatie over onze producten en diensten.

Laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan! Neem vandaag nog contact op met Rosa en ontvang gratis persoonlijk advies voor een tapijt dat perfect aansluit bij jouw interieur. Zo geef je je ruimte de finishing touch die het verdient.